2777
2789

خواهر همسرم قبل از عقد اصرار کرد گفت خواهرشوهرم میکاپ عروس انجام میده بیا پیشش قیمت مناسب میگه

بعد کاراشو دیدم اوکی بود اما قیمت رو بالا میگفت من نرفتم

گفتم من خودم یه پیج توی اینستاگرام دیدم خیلی کارش خوبه قیمتش هم خوبه میخوام برم اونجا

گفت باشه حالا من واسه عقدتون میرم پیش خواهرشوهرم

بچه ها نگم بهتون چقدررر خوب شدم یعنی همه بهم میگفتن شبیه عروسک شدی خودمم خیلی راضی بودم

چشمتون روز بد نبینه ما وارد مراسم شدیم چشمم افتاد به خواهرشوهرم

صورتشو انگار کچ مالیده بودن و مااااسیده بود

چشماشو مث آمن حطب چهارم تو سریال یوسف پیامبر

فقط سیاههه کرده بود

بجون خودم اگه دروغ بگم رژ گونه اش مث دلقک ها دو تا دایره قرمزززز کشیده بود انگار نقاشی بچه های پنج ساله

و رژ لبشم یکممممم این خواهرشوهره دلش نیومده بود لباشو قلوه ای تر واسش رژ بکشه 

لباش نازکه روی همون خط لبش کشیده بود رژلب رو

من که دیدمش شوک شدم بعد از عقد همه بهم گفتن خیلیم ناراحت شدم از کار خواهر شوهرش

مراسم تنها برادرش بود چرا خواهرشوهرش اینجوری میکاپش کرده بود میکاپ که چه عرض کنم رنگش کرده بود

همههههههه بهم میگفتن چرا خواهرشوهرت اینجوریه

حتی شوهرم بهش گفت این چه وضعشه!!

همش فک میکنم خواهرشوهرش عمدا اینکارو کرده

مگه میشه سالن به اون معروفی داشته باشی مشتریا هم زیاد باشن و بلد نباشی یه میکاپ ساده انجام بدی

بچه ها روزی صدهزار بار خداروشکر میکنم که نرفتم پیشش برای عقد میکاپم کنه

فکرشو میکنم بدنم میلرزه

کلا نتیجه ای که بهش رسیدم اینه که پیش آشنا این کارا رو نباید بکنی

چون احتمالش خیلی بالاست فر بزنه و هیچی نتونی بگی

آرایشگاه غریبه باشه این کارو با صورتت بکنه، همونجا شلنگو میگیری روش

ولی واسه آشنا باید ده بار فک کنی فلانی و بهمانی ناراحت نشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکاپ خواهر شوهر چه تاثیری تو زندگی شما داره 

زشت بشی یه چی میگن 

خوشگل کنی هزار چیز 

همشم از سر قصد و نیت بد حتما 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میکاپ خواهر شوهر چه تاثیری تو زندگی شما داره زشت بشی یه چی میگن خوشگل کنی هزار چیز همشم از سر قصد و ...

خیلی برام مهم بود چون عقد یه دونه داداشش بود حق داشت که بدرخشه

واییی خداروشکر من یکی از ترساام اینه برم میکاپ کنم زشت شم

یه چیزیم درباره این بگم

من کلا فقط تو عقد و عروسیم و چند تا عروسی مهم میکاپ انجام دادم تو آرایشگاه، واسه همین تجربم موقع عروسیم زیاد خوب نبود که مثلا چه میکاپی بهم میاد و نگران بودم نکنه زشت بشم

اگه استرس دارین که این اتفاق واستون بیفته قبل مراسمات مهمتون برید یه مبلغی بدین به آرایشگر که از صورتتون تست میکاپ بگیره 

چند مدل سایه و میکاپ و رژ و رژگونه تست میکنن بهترینشو میزنن براتون 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهرشو۶رت وقتی دیده خوب نشده صورتشو میشست خودش میکاپ میکرد من تو نیم ساعت چنتن خودم ارایش میکنم

دقیقاااا ولی اینکارو نکرد نمیدونم چرا خودش متوجه این حجم از بد شدن خودش نبود

یه چیزیم درباره این بگممن کلا فقط تو عقد و عروسیم و چند تا عروسی مهم میکاپ انجام دادم تو آرایشگاه، و ...

من هنوز بچمممممم برا شوهر ولی در کل میگم این خیلی بده بری پول بدی میمون شی 

2790
2778
2791
2779
2792