2777
2789
عنوان

پشیمونم

59 بازدید | 2 پست

بخاطر ارزشی که به کسایی دادم ک اصلا ارزش نداشتن و تو بدترین شرایط زندگیم ولم کردن یاد اون روزا میفتم حالم بهم میخوره ک چجوری برای موندنشون خودمو کوچیک کردم ولی اونا فقط بدتر کردن همچیو من خیلییی روزای بدی رو پشت سر گذاشتم واقعا مرگ و جلو چشام دیدم حتی خودکشی کردم الان دارم کم کم رو به راه میشم ولی واقعا از اون آدما متنفرم حالم ازشون بهم میخوره دلم میخاد همه اون روزا رو فراموش کنم نمیخام اصن تو حافظم بمونههه خودشونو فراموش کردم و ازشون بدم میاد ولی این اتفاقا فراموش نمیشن

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

منم خیلی ناراحتم که به کسی که اصلا اونقدر ارزش نداد 

بها دادم و اخرش وقتی منو دید با خواری منو نگاه میکرد( تو رابطه نبودیم من حس یکطرفه داشتم بهش مدت زیادی  طوری که تو زندگیم خیلی تاثیر بدی گذاشت) ولی اون انگار از من خوشش نمیومد

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان