2777
2789
ممکنه به شما گفته دختره...یکی از فامیلای ما هم تا 9 ماه به همه گفت دختره ولی وقتی زایید پسر شد.معلوم ...

عجب ادمایی پیدا میشن من عاشق دخترم نمیدونم این پسرا چی دارن ک همه برا داشتنش تلاش میکنن هرچی خدا بخواد فقط سالم باشه

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مادر شوهرم مادرم همشون میخواستن بندازم میگفتن تو عقد بد میشه ولی شوهرم گف زن عقدیمه نامحرم ک نیس ...

من تو عقد باردار میشدم مادرشوهرمم دارمون میزد هنو وقت عقد فهمیده بود خونه ما شبا پیش هم میخوابیم زنگ زد به مامانم گف باباش میگه اگه اتفاقی بیفته عروسی نمیگیریم پس نزارید پیش هم بخوابن 

من تو عقد باردار میشدم مادرشوهرمم دارمون میزد هنو وقت عقد فهمیده بود خونه ما شبا پیش هم میخوابیم زنگ ...

مادرشوهر من گفته بود اگ حامله شی من قبول نمیکنم عروسیم نمیگیرم من حامله هم شدم قبولمم کردن بچمم از بچه خواهر شوهرم بیشتر دوسدارن عروسیم گرفتن😄😄😄😄

۹۹/۹/۹  💖💖
مادرشوهر من گفته بود اگ حامله شی من قبول نمیکنم عروسیم نمیگیرم من حامله هم شدم قبولمم کردن بچمم از ب ...

خخخ خوشابه حالت نه فامیل شوهرمن مال عهد بوقن و طرز فکرشون قدیمی 

من تو عقد باردار میشدم مادرشوهرمم دارمون میزد هنو وقت عقد فهمیده بود خونه ما شبا پیش هم میخوابیم زنگ ...

وای عین خونواده ی شوهرمن خخخ

پدرمادرمن میگفتنبرو بمون خونشون شوهرته زیاد نزاردورشین ازهم.. میومدم میومدم هرازگاهی خونه مادرشوهرم. مادرشوهرم وسطمون میخابید خودشم بیچاره تاصب الکی چشماشومیبست که نکنه ماببوسیم همدیگرو 

وای عین خونواده ی شوهرمن خخخ پدرمادرمن میگفتنبرو بمون خونشون شوهرته زیاد نزاردورشین ازهم.. میومدم م ...

بازم خوبه یجا میخوابیدید اون وسطتون مارو اتاق های جداگونه مینداخت شوهرمم همیشه بعد اینکه همه میخوابیدن میومد پیش من میخوابید یبار صب زود داداشش بیدارشد دید پیشش نیس رفته بود دنبالش میگشت تا شنید ک پیش برادرشوهرم نخوابیده بدپ بدو اومد اتاق دید پیش منه رفت دعوا مرافه را انداخت ک مرد پاشو ببین حیا نداره هنو رفته تو بغلش خوابیده انگار استغفرالله بغل مرد نامحرم خوابیدم اصلا افکارا و فرهنگشون خیلی پایینه

بازم خوبه یجا میخوابیدید اون وسطتون مارو اتاق های جداگونه مینداخت شوهرمم همیشه بعد اینکه همه میخوابی ...

عب نداره مهم الانه عروسی کردیم راحت شدیم.. برامن عقدخیلی بدگذشت

عب نداره مهم الانه عروسی کردیم راحت شدیم.. برامن عقدخیلی بدگذشت

اره والا تموم شد راحت شدیم