2777
2789
از ناراحتی 😔😔از همون اول میگف دختره چرا گفته پسره حالا دس میگیرن

دس بگيرن چه اهميتي داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ممکنه به شما گفته دختره...یکی از فامیلای ما هم تا 9 ماه به همه گفت دختره ولی وقتی زایید پسر شد.معلوم ...

نه اینجوری نیست که بخواد دروغ بگه اهل این حرفا نیست اتفاقا خیلی خوشحال بودن چون بچه اولش پسر بود ولی خوب صلاح خدا اینجوری بود دیگه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فامیلای ماهم خعلی حرف درمیارن خواهر من 

فامیلای مام اونطورین.. من وقتی اولین باررفتم سونو پنج هفته بود زنعموی مادرم بهم گف پسره با دختر؟منم گفتم ازالان معلوم نمیشه که زوده. اونم گف اگه پسربود یه هفتگی هم معلوم میشدحتمادختره.. منم نگاش کردم

چه دختر چه پسر نور چشم پدر و مادرشه و كسي هم خرجشونو نميخواد بده حرف مردمم كه باد هواس

بله درسته ولی فامیلای شوهرشو زن عموهام حرف درمیارن  واس همین وگرنه دخترو پسر چ اشکالی داره اخه 

۹۹/۹/۹  💖💖
از ناراحتی 😔😔از همون اول میگف دختره چرا گفته پسره حالا دس میگیرن

عزیزم دختر و پسر هر دوش وقتی دنیا بیان عزیز میشن شدید

ببخشید ولی گور بابای کسی ک انقدر بدجنسه ک بخواد دختر دار شدن رو مثل نقطه ضعف دست بگیره!

جالبه واسم چرا اینقد اشتباه اخه دختر باپسر تفاوتش خیلیه چرا نمیفهن اخه دکتر سونوگرافم سر دخترم نشون ...

منم‌دکتر خودم‌تو‌شک‌انداخت وگرنه سونوگرافی که رفتم از آلت جنین هم عکس انداخت و با اطمینان گفت پسر ولی دکتر خودمم‌گفت دختر

فامیلای مام اونطورین.. من وقتی اولین باررفتم سونو پنج هفته بود زنعموی مادرم بهم گف پسره با دختر؟منم ...

عین فامیلای ما ماهم از این ناراحت شدیم وگرنه من ارزومه دختر دار بشم یدونه پسملم دارم

۹۹/۹/۹  💖💖
فامیلای مام اونطورین.. من وقتی اولین باررفتم سونو پنج هفته بود زنعموی مادرم بهم گف پسره با دختر؟منم ...

چه بيسواد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
يهً جاي معتبر و خوب برو كه دستگاهاش و دكترش خوب باشه تو خود مطب كه الكيه

منم تو‌مطب بهم گفت دختر اصلا ناشتا بودم چیزیم نخورده بودم نمیدونم‌بجه چرخید یا نه ولی هر کدوم یه جیزی گفتن

عین فامیلای ما ماهم از این ناراحت شدیم وگرنه من ارزومه دختر دار بشم یدونه پسملم دارم

پسرت چند وقتشه؟؟خودت ١٨ سالته؟؟

اخه پنج هفته اصلا معلوم میشه 😥

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
اخه پنج هفته اصلا معلوم میشه 😥

والا فقط ساكه😂😂😂حتما پسر باشه ساكش چيز داره😂😂😂😂

عزیزم دختر و پسر هر دوش وقتی دنیا بیان عزیز میشن شدید ببخشید ولی گور بابای کسی ک انقدر بدجنسه ک بخو ...

اره فامیلامون فکرشون عهده قجریه هه بابام میگه من دخترامو بیشتر از یدونه پسرم دوسدارم غلط میکنه کسی ب نوم چیزی بگه 

۹۹/۹/۹  💖💖
والا فقط ساكه😂😂😂حتما پسر باشه ساكش چيز داره😂😂😂😂

حتما😂😂😂😂

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید