2777
2789
خعلی خواهر من ماه اخرشه گفته بودن پسره الان پنج روز پیش رفته سونو گفتن اشتباه شده دختر همه چیشو خرید ...

براچي ضايع بشين

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بچه ها پس چطوره شده هربار ک  خواهر من رفته سونو پرسیده اوناهم گفتن پسر الان اخرای ماه هشتمه رفت ...

يجاي ديگه بره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها پس چطوره شده هربار ک  خواهر من رفته سونو پرسیده اوناهم گفتن پسر الان اخرای ماه هشتمه رفت ...

شاید بند ناف فک کردن که پسره یا تازه کاربودن نمیدونم

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

به منم اولش گفته بودن‌دختر بعد رفتم یه جای معتبر گفت پسر حالا موندم کدومه البته مهم نبود زیاد واسم جیه ولی از وقتی به خانواده شوهرم گفتم استرس گرفتم نکنه اشتباه باش

خب بد شد دیگه از همون اول میگفته دختره الان مسخره فامیل شدیم 

بكسي چه ربطي داره اخه

به منم اولش گفته بودن‌دختر بعد رفتم یه جای معتبر گفت پسر حالا موندم کدومه البته مهم نبود زیاد واسم ج ...

چندهفتگی بهت گفتن دختره؟

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
احتمال خطاش کمه ولی جاری خودم تو 18 هفته بهش گفتن دخترو ولی دوماه بعد مشخص شد پسره

ممکنه به شما گفته دختره...یکی از فامیلای ما هم تا 9 ماه به همه گفت دختره ولی وقتی زایید پسر شد.معلوم شد الکی گفته که چشم نخوره..بعضیا فکر میکنن هنوز عهد قجره

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹