2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 51 پست
وای خب وقتی پول زیر نظر پزشک باردار شدن و داره چرا همینجور رو هوا باردار بشه ک هزارتا دردسر و استرس ...

کاملا باهاتون موافقم اینجوری بهتره چون اگه مشکل داشته باشه باید سقط کنم که دیگه روحیه ام داغون میشه با آی وی اف میارم راحت اگه جور بشه که بیارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاملا باهاتون موافقم اینجوری بهتره چون اگه مشکل داشته باشه باید سقط کنم که دیگه روحیه ام داغون میشه ...

من همیشه دعا میکنم برا شما و بچتون .چنباری تاپیکاتون دیدم انشاالله خوب بشه گل پسر عزیزم 

وای خب وقتی پول زیر نظر پزشک باردار شدن و داره چرا همینجور رو هوا باردار بشه ک هزارتا دردسر و استرس ...

دکترم بره همینو بهش میگن من این راهو رفتم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دکترم بره همینو بهش میگن من این راهو رفتم

سلام عزیزم خوبین من رفتم دکتر میگه طبیعی باردار شو بعد بیا آزمایش بده شوهرم گیر داده طبیعی بیاریم من میترسم از طبیعی 

سلام عزیزم خوبین من رفتم دکتر میگه طبیعی باردار شو بعد بیا آزمایش بده شوهرم گیر داده طبیعی بیاریم من ...

سلام عزیزم دیدی گفتم دکتر همینو میگه میدونم خیلی اذیت میشی و ریسکش بالاست اما به خدا توکل کنید نذر کنید بچه سالم بیارید براش قربونی ببرید به نیت امام حسین و امام رضا

سه ماه قبل اقدام هر دوتون قرص یدوفولیک و زینک و ویتامین د۳بخورید 

پاییز و زمستون اقدام نکنید برای بارداری چون هوا الودست روی کیفیت اسپرم همسرت تاثیر میذاره احتمال اتیسم و بیش فعالی بالا میره 

حتما برای غربالگری تست سلفری بده که ۹۹درصد جوابش درسته مخصوصا سندرم هارو نشون میده ولی اگه ۱۰۰درصد خواستی امینوسنتز بده 

موفق باشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است