2777
2789
یکم توضیح بده. 

نمیدونم بچه ی داداشم چند روز بود تب داشت و سرماخوردگی و اینا بستریش کردن امروز میگن بیماری کاوزوکی داره قلبش و درگیر کرده 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بچه ی داداشم چند روز بود تب داشت و سرماخوردگی و اینا بستریش کردن امروز میگن بیماری کاوزوکی د ...

ینی این بیماری باعث شده قلبش مریض شه یا قبلا هم بیناری قلبی داشته؟ 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

بزن تو نت ببین چی میاره. انشاالله که چیزی نیس و برادرزادتون زود خوب میشن. 

ولی تو این موارد باید نظر چند تا پزشک متخصص رو پرسید حتی شده تو شهرای دیگه. نباید ریسک کرد

تظاهر میکنم به زندگی کردن
اره عزیزم بچه خواهرم پارسال گرفته بیمارستان من پیشش بودم هر سوالی داری بپرس ا

این بیماری قلب و سایر اعضای بدن رو درگیر میکنه و نیاز به داروهای ای وی ای جی داره اولیین قسمت هم قلب درگیر میشه و کمک دارو به جای دیگه نمیرسه اگه زود تشخیص داده بشه زیر ۵روز. و فقط با اکو قلب مشخص میشه این بیماری هست یان. بعد دورش حدودا ۱۵روزه بستگی ب بچه داره . هر روز باید اسپرین مصرف کنه و تا سالها تحت نظر دکتر قلب باشه . ما هر سال بچه خواهرمو اکو باید ببریم تا عود نکنه . از بعد بیماری بجه نباید سرما بخوره وکرنه اب دور قلبش زیاد میشه و باز بهش دارو میدن ارمیا جان ما یازده ماهه بوده ک این بیماری رو گرفته الان داروهاشو قطع کردن و هرسال اکو میشه الان دو سالو نیمشه. هیچ فرقیم با بچه های عادی نداره. در ضمن اگه خیلی کوچیکه واکسن هاشو باید بزاره برای ماه ها بعد از ای وی ای جی

اره عزیزم بچه خواهرم پارسال گرفته بیمارستان من پیشش بودم هر سوالی داری بپرس ا

سلام عزیزم خوبی بچه داداشم گفتن رگ های قلبش گشاد شده قرص بهش دادن گفتن باید ببریمش چند بار تو ماه اکو برای شما پیش اومده ؟؟؟؟اطلاع دارین

این بیماری قلب و سایر اعضای بدن رو درگیر میکنه و نیاز به داروهای ای وی ای جی داره اولیین قسمت هم قلب ...

به بچه ی ما که ۹ ماهشه فقط اسپرین داده گفت قلبش مشکل اساسی پیدا کرده که اگه خوب نشه بزرگ تر که بشه عملش میکنن