2777
2789
عنوان

کالابرگ چرا شارژ نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 60 پست
نه دهکمون ۷هست،حالا شایدزمان می‌بره که به من که تازه ثبت بارداری کردم تعلق بگیره،مرسی،درضمن ما احتما ...

من نمیدونم واقعا بنظرت میدن ؟اونم مال دهکهای ۱تا۳ نبودکه پدرو مادرش هیچ ملکی نباید به نامشون باشه ؟من که دور اطرافم ندیدم به کسی تعلق بگیره

من نمیدونم واقعا بنظرت میدن ؟اونم مال دهکهای ۱تا۳ نبودکه پدرو مادرش هیچ ملکی نباید به نامشون باشه ؟م ...

من توشهرمون دیدم که به خیلیا تعلق گرفته،حتی صاحب خونه هستن،ماشین به تامسون دارن ،اما زمین هم به هر دو خانواده حدود۲۵۰متر زمین دادن،البته حدود ده کیلومتری بیرون شهر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم واقعا بنظرت میدن ؟اونم مال دهکهای ۱تا۳ نبودکه پدرو مادرش هیچ ملکی نباید به نامشون باشه ؟م ...

وام هم گرفتن ،انکار شهرباشهر فرق میکنه،من حتی جایی خواندم سهمیه ی ۱۵تاشیر خشک هم هر ماه میدن 

من توشهرمون دیدم که به خیلیا تعلق گرفته،حتی صاحب خونه هستن،ماشین به تامسون دارن ،اما زمین هم به هر د ...

اینجا گیلان  زمینهای بیرون شهر همش شالی و باغ مردمه چجوری میخان بدن به باردارها ؟😂😂😂😂😂

اینجا گیلان زمینهای بیرون شهر همش شالی و باغ مردمه چجوری میخان بدن به باردارها ؟😂😂😂😂😂

بخاطر همین سوال کردم که ببینم کجا زمین میدن،کجا به نفعمه زایمان کنم،زمینهای اونجا خوبه بیام اونجا زایمان کنم😍😍

وام هم گرفتن ،انکار شهرباشهر فرق میکنه،من حتی جایی خواندم سهمیه ی ۱۵تاشیر خشک هم هر ماه میدن

اون ماله بچه هاییکه که بهداشت میفرسته متخصص  تاییدکنه مادر اصلا یه قطره هم شیر نداره و وضع مالی خوبی هم ندارن و یا بیماره و داروهای خاص مصرف میکنه و توی شیر اثرمیزارن

ببینم نکنه با این امیدها و وعده ها باردار شدی؟

وام رو ولی همه میگیرن بلافاصله هم نیست نزدیک ۶ماه بعداز زایمان میدن

اون ماله بچه هاییکه که بهداشت میفرسته متخصص تاییدکنه مادر اصلا یه قطره هم شیر نداره و وضع مالی خوبی ...

نه بابا مگه من عقلمون کمه،خودت می‌دونی که هر سونو و آزمایش چقد هزینه برمیداره،کپوم رو میخوام جبران کنن،بماند که مسولیت بعد بدنیا آمدنش هم از بابت اجتماعی و اقتصادی چقدر زیاده

چرا اینقدر دنبال این کالابرگ هستید؟

مگه چقدره؟ نهایت خرج دو سه روزه !

ما رو ب چی محتاج کردند....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

من هم دختر هم پسر داشتم،وزنم بالا می‌رفت ،پریودم نامنظم شده بود فکرکردم بخاطر دستگاه جلوگیری هست که گذاشتم،اونو در آوردم و چندتا چکاپ و آزمایش دادم که ببینم شرایط چطوره که متوجه شدم تیرویید کم کاردارم و بلافاصله بعد درآوردن دستگاه باردارشده بودم،ابنقد تو شوک بودم،یک ماه از تختم بیرون نیومدم،تا سقط هم پیش رفتم اما نتونستم ،الانم ۱۳هفتمه به کسی نتونستم بگم باردارم،تازه چند روز میشه که دکتر رفتم و سونو دادم ،هنوز تو شوکم،ولی خوب امروز دیدم بحث کالا برگه این سوالا آمد تو ذهنم،وبیشتر دلیلی که روم نمیشه به کسی بگم باردارم ،دقیقا همین طرز تفکره میگم نکنه فکرکنن بخاطر ۱۰۰متر زمین بچه آوردم😮‍💨