2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

207 بازدید | 19 پست

سلام دوستان عزیزم من الان۱ماهو۴روزه ک رژیمم و از۱۱۳به ۱۰۷رسیدم ۶کیلوکاهش🙃حالا میخوام از الان تا ۴روز رژیم شوک بگیرم ک خیلی تعریفشو شنیدم و ب گفته اون عزیزتو۴روزتا۳کیلوکاهش داره 

حالا رژیم شوک مااینجوریه ک صبحانه ۱لیوان شیرحتماکم چرب،میان وعده ۲تاخرما،ناهار۱۰۰گرم سینه مرغ بدون روغن و ۱۰۰گرم سیب زمینی آبپز،عصرونه یا۱عدد موزمتوسط یا یک عددسیب متوسط،شام ۱تخم مرغ آبپز و ۱۰۰گرم سیب زمینی آبپز،بعدشامم۱۰تابادوم درختی و تمامممم.هرکی پایه هست بیاد باهم شروع کنیم من همینجاگزارش میدم ☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت قدم۱۶۱وزنم۷۱هدفم۶۵

تو امضاتون هست ۴۰کیلوکاهش توچندوقت و باچ روشی کم کردین خیلیییییی عالیه ۴۰کیلو منم چندسال پیش۴۳تا تو۴ماه کم کرده بودم.ایشالاموفق باشیم 😍

عالیه.همینجاگزارش بدین خیلی خوبه هروقت رژیم شوک مون تموم شد همینجا گزارش کالری شماری میدیم

چشم

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

تو امضاتون هست ۴۰کیلوکاهش توچندوقت و باچ روشی کم کردین خیلیییییی عالیه ۴۰کیلو منم چندسال پیش۴۳تا تو۴ ...

من کالری شماری میکردم بدون ورزش ۱سال و ۸ماه طول کشید ۱۱۰کیلو بودم 

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

2790
2778
2791
2779
2792