2777
2789

صبحونه

سرکار

ناهار

شام

خواب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح بیدار باش مرور کنید  امتحان دارید بچه ها 

بعد میبرم جلسه امتحان 

میام ناهار درست میکنم سریع 

نفر بعدی رو میبرم اولی رو میارم 

برمیگردم کوچیکه رو شیر میدم 

دوباره میرم دومی رو از جلسه برگردونم 

ناهار میخوریم 

و من هلاک و آنها سرحال 

بازی بازی بچه ها 

کار کار من 

شب شام 

درس بخونید اون وسطا همچنان ادامه دارد 

بخوابید دیر شد نیم ساعت هم  فقط اینو میگم .

و بالاخره خواب .

تا فردا مجدد ..... 

تا آخرای خرداد همینه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

صبح بیدار باش مرور کنید امتحان دارید بچه ها بعد میبرم جلسه امتحان میام ناهار درست میکنم سریع نفر بع ...

چه خوب حالا مامانم فقط میدونستم کلاس چندم هستم اونم یادش می‌رفت یک از آشنا ها رفته مدرسه دخترش گفته با فلانی کار دارم گفتن کلاس چندمه گفته نمیدونم زنگ زده مادرش اونم نمی‌دونسته بالاخره رفتن همه پایه ها پرسیدن بعد متوجه شدم😆

دختری از جنس دریا 

گوشی ی چرخ زدن گوشی غذا خوردن گذاشتن گوشی ب شارژ و باز گوشی بعد خواب

خیلی کم گوشی استفاده میکنیم دو دقیقه هم برو داخل گوشی 🤣ولی من بدترم سر کلاس خوابگاه سر کار حمام خواب غذا خوردن بعضی وقتا هم اتاقی هام عصبانی میشن ازم می‌گیرنش نمیدونم چرا هیچی هم ندارد گوشیم ولی باز دستمه

دختری از جنس دریا