2777
2789
عنوان

دوباره هک شدم 😭

525 بازدید | 35 پست

چیکار کنم تا هک نشم لطفاً کمکم کنین😭 تائید دو مرحله ای انجام دادم بازم میتونن؟؟؟چرا اینکارو میکنن آخه چی بهشون میرسه خدا لعنتشون کنه 

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تایید دو مرحله ای نمیتونن چی داشتید تو گوشی

اینستامو دوبار هک کردن ،فکر کنم فقط بتونم همون پیام های اینستا رو بخونن کار دیگه ای نمیتونن فکر کنم چون هیچ کاری نکرده بود چند باز گذرواژه رو تغییرش دادم حالا امروز همون تایید دو مرحله ای رو انجام دادم خداکنه نتونن خدالعنتشون کنه فقط حالم بده 

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

کار کی بوده 

دشمن داری؟ 

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

اون خط رو کامل بذار کنار بنداز داخل یه گوشی دکمه ای و ساده مثلا نوکیا بعدش خط جدید بگیر بنداز گوشیت قبلش یه بار گوشی تو فلش بزن اگه ویروسی باشه  از بین بره یا اینکه فقط سیمکارتت رو عوض کن و دیگه از اون قبلی استفاده نکن نمیدونم باز خودت تصمیم بگیر

اینستامو دوبار هک کردن ،فکر کنم فقط بتونم همون پیام های اینستا رو بخونن کار دیگه ای نمیتونن فکر کنم ...

عکس و فیلم داشتی ؟

حتما به فالورات اعلام کن ک مبادا سو استفاده کنن

مربی باشگاه بدنسازی 

کار کی بوده دشمن داری؟

نمیدونم بخدا ای کاش میفهمیدم کیه ازش شکایت میکردم 

اون خط رو کامل بذار کنار بنداز داخل یه گوشی دکمه ای و ساده مثلا نوکیا بعدش خط جدید بگیر بنداز گوشیت ...

همش میرم میبینم نوشته یه دستگاه دیگه وارد حسابتون شده میندازمش بیرون باز میاد الان نمیدونم می‌تونه یا نه 

عکس و فیلم داشتی ؟حتما به فالورات اعلام کن ک مبادا سو استفاده کنن

نه نداشتم هیچی 

نمیدونم بخدا ای کاش میفهمیدم کیه ازش شکایت میکردم

تایید دو مرحله‌ای هم میشه هک کرد ولی خب سخت تره براشون ...

اگه میتونی شماره تلفنی که روی پیجت هست رو تغییر بده 

بعضیا از طریق شماره تلفن پیج رو هک میکنن شماره رو نداشته باشن دیگه کاری از دستشون بر نمیاد 

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

برنامه های غیر رسمیمثلا واتساب جی بی یا اینستا پلاس نداری؟؟؟

نه ندارم به نظرم یکی از فالوورام اینکارو می‌کنه ولی نیمدونم کیه چرا اینکارو می‌کنه حتما میخواد بفهمه من دارم چیکار میکنم با کی حرف میزنم آخه من با کسی هم حرف نمی‌زنم هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی میترسم خدایا