2777
2789
عنوان

سوختگیمو ندیدید🥺

273 بازدید | 30 پست

هیچکس‌حاضر نشد عکس تاپیک قبلو ببینه ینی🥹

حداقل بگید چه پمادی بزنم ردش نمونه  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن الفا خوبه بعدم اینارو باید بری دکتر اینجا مگه ما دختریم اون با توجه به شدت سوختگی پیشنهاد میده ...

اره رفتم 

گفتم ببینم تجربه تون چیه

زخمم افتضاحه ینی حوب‌نشه دیوونه میشم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خب خواهر من قفل کردی بعد انتظار داری ملت کجا بیان نظربدن😐

ندیدید گفتم قفل کنم دیگ

الان کردم

با چی سوختیییییی وایییییییی پماد الفا بزن اب رو اتیشه

اگزوز موتور

عکسش هست

پماد آلفا ایرانیه اما عااااااالیهخییییلی مراقب باش عفونت نکنه

چشم

الان ریکاو زدم 

بعدش آلفا بزنم خوبه یا الان بزنم

چقدر ناجور سوخته حتما خیلی داری اذیت میشی🥲🥲🫶باید بری دکتر چون خدای نکرده عمیق باشه عفونت میگیری ع ...

اره خیلی بده

رفتم قرصم داد بهم

تجربه من فقط شیره ی برگ آلوورا

گیاه طبیعیشو بگیرم ینی