2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی

139 بازدید | 13 پست

اگر بفهمید در ایام نامزدی رفتار مناسبی با شما ندارند یا قصد ادامه دادنِ اون رابطه را ندارید

باید پدر و مادر به خانواده ی پسر اعلام کنند و اطلاع بدند یا خودتون؟

منظورم از نامزدی بعد از خواستگاری و دوران شناخت هست!

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خانوادت هماهنگ کن اول اونا با پدر و مادر پسره حرف بزنن ولی خودت یه روز پسر رو زودتر دعوت کن بهش ه ...

اگر بی احترامی و توهین از جانب پسر باشد و اصلا به روی خودش هم نیاره!

بازم نیازه که بهش توضیح بدم..؟

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
بنظرم پدرتون بگه . شما دیگه خودتون درگیر این مسائل نکنین ک بخاین توضیح بدین قانعتون کنن

مشکلم همینه که پدرم قبول نمیکنه!

اگر بی احترامی و توهین از جانب پسر باشد و اصلا به روی خودش هم نیاره!بازم نیازه که بهش توضیح بدم..؟

توضیح نمیخواد دیگه عزیزم

کلا منصرف شدی ازش دیگه

این خودش ینی زدی با خاک یکسانش کردی😂

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

مشکلم همینه که پدرم قبول نمیکنه!

اصلن کوتاه نیا عزیزم از تصمیمی ک گرفتی . آنقدر بالغ شدی ک بدونی چ رفتاری درسته چ رفتاری غلط ایندت بخاطرع هیچ چیزی خراب نکن . بهترینها رو برات آرزو میکنم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

توضیح نمیخواد دیگه عزیزمکلا منصرف شدی ازش دیگهاین خودش ینی زدی با خاک یکسانش کردی😂

من یا اون؟🙃

من حتی دلیل تموم کردن هم به خانوادم گفتم تفاهم نداشتن!

درحالیکه این مدت توهین و ...از جانب اون بوده

اصلن کوتاه نیا عزیزم از تصمیمی ک گرفتی . آنقدر بالغ شدی ک بدونی چ رفتاری درسته چ رفتاری غلط ایندت بخ ...

تشکر ، دعا کنید زودتر مشکلم حل بشه🌹

اگر بی احترامی و توهین از جانب پسر باشد و اصلا به روی خودش هم نیاره!بازم نیازه که بهش توضیح بدم..؟

نه عزیزم اینو فقط باید چوب تو ک..ش بکنی هیچ نمیخواد اطلاع بدی فقط به خانوادت بگو قبلشم بشین قشنگ فکر کن که چی باید بگی یجوری با قاطعیتم حرف بزن که کسی جرأت نکنه چیزی برخلاف خواستتو بهت تحمیل کنه