2777
2789

تو دنیای پری و جن ها 

حداقل یادم می‌رفت مشکلات اینجا رو 

اونجا برای خودم پرواز میکردم 

می چرخیدم و انقدررر دغدغه نداشتم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی دنیای مزخرفیه نه پری نه الفی نه خوناشامی نه گرگینه ای هیچییی نداره چه وضعشه اخه من واقعا ...

کاش دعوت میشدم به یه مهمونی گرگینه ای 

از اونا ک پامیشی میری سر میز بغلی سر صحبت و باز می‌کنی میگی و میخمدی

واقعا خیلی دنیای مزخرفیه نه پری نه الفی نه خوناشامی نه گرگینه ای هیچییی نداره چه وضعشه اخه من واقعا ...

اره واقعا. دیشب انقد گریه کردم سر درد گرفتم تب دارم. بعضی وقتها گله میکنم از خدا میگم چرا ما رو آفریدی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بعد یه باند داشتی موزیک های مورد علاقه تو تو جنگل پلی میکردی باهاش میرقصیدی پابرهنه میدوئیدی

من هنوز دلم میخاد ۱۳ سالم باشه و شبا بشینم رمانای تخیلی بخونم و خودمو جای اونا تصور کنم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اره واقعا. دیشب انقد گریه کردم سر درد گرفتم تب دارم. بعضی وقتها گله میکنم از خدا میگم چرا ما رو آفری ...

یه سری وقتا دلم میخاد زندگی دکمه داشته باشه و بتونم استپش کنم بعد برم یه مدت به دور از این دنیا زندگی کنم و اکه دلم خواست برگردم و مجددا اون دکمه رو بزنم و به زندگیو ادامه بدم اگه هم دلم نخواست همونجا بمونم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
یه سری وقتا دلم میخاد زندگی دکمه داشته باشه و بتونم استپش کنم بعد برم یه مدت به دور از این دنیا زندگ ...

قربون دهنت 

بقول مدیری 

دگ این دنیا بدرد نمیخوره