2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسین بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 50 پست
توروخدا دعا کن دق میکنم هیشکی بچش مریض نشه خدا

ایشالا خوب میشه زود عزیزم مراقبت کن فقط نذار تبش بره بالا خطرناک میشه 

همین و توکل به خدا یه آیت الکرسی هم بخونی خدا همیشه محافظش هست من که هر موقع میخونم جواب میگیرم 

شیاف استامینفن اثر نداره روشنمیدونم دیکلو بزنم‌الان یا نه

دیکلو برا درده عزیزم . استامینوفن زدی براش ؟ شربت پاراکید و پروفن اگه داری خوبه یا شربت استامینوفن . راستی سفالکسین از آموکسی بهتره عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم مامان مهربون و نگران ،مگه وقتی دکتر بردی، ریه ش رو معاینه نکرد ؟! مطمانا کرده ...اگر خدای نکرده ریه ش مشکلی داشت دکتر با معاینه متوجه میشد ...خیالت راحت ...نگران نباش 

هفت تا حمد و سه تا آیه الکرسی بخون فوت کن بهش ...تبش هم زیاد بالا نیست ...بروفن هم دادی مطمان باش تبش کنترل میشه ...نگران نباش ...بزار بچه ت هم آرامش تو رو ببینه و نترسه ...چون اگر بترسه ایمنیش ضعیف میشه و دیر خوب میشه 

عزیز دلم مامان مهربون و نگران ،مگه وقتی دکتر بردی، ریه ش رو معاینه نکرد ؟! مطمانا کرده ...اگر خدای ن ...

با گوشی پشت و جلوی سینه اش معاینه کرد 

یعنی خوب فهمیده؟ الان پس چرا با بینیش بد نفس میکشه تبم داره اسپری بینی هم نداد اخه میشه دعا کنی

اخه میترسم نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم الان مثل یه بچه ام تو بیابون گم شدم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
با گوشی پشت و جلوی سینه اش معاینه کرد یعنی خوب فهمیده؟ الان پس چرا با بینیش بد نفس میکشه تبم داره اس ...

وقتی با گوشی پشت و جلوی سینه ش رو گوش داده یعنی ریه هاشو معاینه کرده ...خیالت راااااحت ...

خب بچه نمیتونه نفس بکشه به خاطر اینه که سرما خورده بینیش کیپ شده ...اگر اسپری نداده خودت برو براش اسپری بینی بخر آب روی آتیشه بچه ت راحت نفس می‌کشه....محکم باش مامان ..مگه اولین باره که بچه ت سرما میخوره ....بسپار بچه تو به خدا تا خیالت راحت بشه 

وقتی با گوشی پشت و جلوی سینه ش رو گوش داده یعنی ریه هاشو معاینه کرده ...خیالت راااااحت ...خب بچه نمی ...

اره با گوشی نگاه کرد

خودمم تعجب کردم اسپری بینی نداد

یعنی داروشو بدم خوب میشه

عزیزم خیلی مهربونی مرسی الان خب همون احساس میکنم بینیش صدا میده نه سینش

اره با گوشی نگاه کردخودمم تعجب کردم اسپری بینی ندادیعنی داروشو بدم خوب میشهعزیزم خیلی مهربونی مرسی ا ...

عزیز دلی ...

حالا شاید یادش رفته اسپری بینی بده 

یا شاید هم چون اون موقع بینیش کیپ نبوده نداده 

برو داروخانه بگیر خودت ..بدون نسخه هم میدن...بگو برای بچه میخوای ...

آره داروهاشو بده مطمان باش خوب میشه ...

نگران نباش سرما خوردگیه دیگه ...

اون سرما خوردگی هایی خطرناک میشه که اصلا دکتر نمیرن و میزارن کهنه میشه ...تازه اونم خطر آنچنانی نداره چون بازهم ببرن بیمارستان درمان میشن به لطف خدا ...بسپار به خدا فقط 

من و دختر 6 سالم کرونر گرفتیم 2 هفته اثتموم سرفه و تب و بینی کیپ آبریزش درد ریه. دکتر گفت هیچی جز شربت نخورید آویشن دم کردیم دائم.  سعی کنید واسه ویروس دارو مصرف نکنید بدن ضعیف میشه.اسپری بینی و سینوس شور استفاده کن

من و دختر 6 سالم کرونر گرفتیم 2 هفته اثتموم سرفه و تب و بینی کیپ آبریزش درد ریه. دکتر گفت هیچی جز شر ...

من از عفونت ریه میترسم علایم بچه شما چی بود؟ زیاد سرفه اینا میکرد سرفه سنگین؟

عزیز دلی ...حالا شاید یادش رفته اسپری بینی بده یا شاید هم چون اون موقع بینیش کیپ نبوده نداده برو دار ...

یعنی بچم خوبه خوب میشه؟ مثل اولش

دعا میکنی براش

همیشه صبحه زود پا میشد الان خابه

میگم حتما بازم گناه کردم بچم مریض شده خدای من منو ببخش بچمو نجات بده

پسر منم ۵ سالشه از این ویروس گرفته. از ۵ شنبه تب داره و هنوز خوب نشده. 

دکتر به پسر منم کوآموکسی کلاو داده.

میتونی یکی در میون ایبوبروفن و استامینوفن بدی تداخل نداره. مثلا ۴ ساعت از ایبو گذاشت دیدی داره گرم میشه استا بدی.

با شکم خالی هم بروفن نده اصلا

بخدا این دکترا اندازه گاو حالیشون نیس

من پسرم عیدی مریض شد یکماه مریض بود هردکتری می‌بردم میگفت مشکل نداره فقط پلارژین میداد بچم سرفه خلطی داشت بهش چرک خشک کن نمی‌دادن

از آخر بردمش دکتری که موقع نوزادی میبرمش جاش

بهش کوآموکسی کلاو‌داد اونم ۵سی سی 

بعدش خوب شد!

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍