2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

78 بازدید | 6 پست

خانومها من رفتم برای چکاپ  قبل بارداری...و دکتر از من نپرسید ک رابطه داشتی یا نه خوابوند منو سونو کرد و ازم پاپ گرفت گف ببر  ...چون  ۶ساله ک ندادم برام تخصصی نوشت و مبلغش ۴ت شدددددد به ازمایشگاه گفتم بعد تحویل ک شب قبل رابطه داشتم دکتر بهم چیزی نگفته اگر رو جواب تاثیر بد میذاره من ی نمونه دیگه میارم !!!!گف ن نمیخاد ...ولی فکرم درگیر چون همه جا نوشته ۲۴ساعت نباید رابطه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بہ من گفت 3 روز نباید رابطہ داشتہ باشی

واییی چ عنی هستن چرا نگفتن اخه ... من چند سال پیشم دادم از من سوالی پرسیده نشد ...ولی خوندم ک مثلا ممکنه. تغییرات سلولی پنهان بشع با این شرایط ...  من بخاطر این نمیرفتم نمیدادم. چون چند سال پیش یکی از تایپ هام مثبت شده بود...و زندگی برام تیره و تار شده بود تازه ازدواج کرده بودم ولی از اونجایی ک علائمی نداشتم دکترم گف هر وقت این شرایط پیش اومد مراجعه کن ... خدارو شکر. چیزی نشد الان برای فرزند دوم اقدام کردم ....مجبور شدم بدمممم و واقعا حالم بده ک نکنه باز مثبت شه 

واییی چ عنی هستن چرا نگفتن اخه ... من چند سال پیشم دادم از من سوالی پرسیده نشد ...ولی خوندم ک مثلا م ...

از خدا معجزه شو میخان همین😭دکترم گفته بود خانپمهای زیر سی معمولا بعد دو سال خودشون رفع میکنن ویروس رو 

دیگه ازمایشگاه گف مورد نداره ولی دکتر باااااید از من بپرسه وقتی داری تازه تشکیل پرونده میدی برام .. ...

آره واقعن بعضی دکترا زورش میاد کاری کنن انگار لطف میکنن پولشم میگیرن نمیدونم چشونه  . ایشالا ک درسته همون عزیزم نگران نباش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو