2821
2789
عنوان

طلاق 😔💔🖤

190 بازدید | 16 پست

من شش ماه ازدواج کردم الان که دارم جواب میدم ...

همسرم تو پذیرایی خواب هستن و من از شدت گریه چشام پف کرده 

سر چی ...؟ 

اینکه دعوامون شد دست روش بلند کردم و زدم تو گوشش اونم نامردی نکرد یکی زد تو گوش من ... 

من بعدش گریه کردم اون گفت من از بدم میاد 

چون دو میلیارد خرج عروسی دادم با تو موندم واگر نه هم خونه هستم باهات. حسی بهت ندارم 

هزار تا دختر بهتر از تو هم برا من بود ...و... 

من موقعی که انتخابش کردم تو رو همه وایستادم به خاطرش امشب گفت اگه مامان تو آدم بود دخترش اینقدر ول نبود ... و الانم دارم به طلاق فکر میکنم همسر شما هم در همین حد بود ؟ 

منتهی من از طلاق میترسم چون بعدش نمی‌دونم ریاکشن خانواده ام چیه 

موندم ... و می‌دونم تا بچه ندارم هم بهتره جدا بشم 

و من زمانی که عقد بودم پدرم از دست دادم ... 

و میترسم مامانم علاوه بر اون غصه من هم بخوره 

چرا باهم سازگار نیستید 

چرا دعوای فیزیکی 

عزیزم زندگی قشنگه با دعوا و بحث خرابش نکنید 

اونقدر هستن نه خونه نه زندگی با هزار تا بدبختی باهم میسازن 

شما که دستتون به دهانتون میرسه خوش بگذرانید به جای دعوا و بحث

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم هرچقدم عصبانی باشی ولی اصلا کار درستی نیست که بزنی کسی رو

درمقابل هم که جبران میشه ناراحت نباش چون خودت شروع کردی

مردا از این حرکت خیلی بدشون میاد

بعدم واسه حرفایی که تو دعوا به هم میزنین تصمیم جدی نگیر

فکر میکنم خیلی دل نازک باشی 

ولی هر چیزی راه داره..بشین باهم صحبت کنین ببین مشکل کجاست

اولین گزینه به طلاق فکر نکن

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

سر چی دعواتون شد

من درس میخونم رشته بیهوشی میگه تو برا خودت می‌خونی به من چه تو روانی هستی یه غذا خوب درست میکنیم 

من قبل ازدواج گفتم بهش من درس میخونم شاید نتونم برات هر دفعه یه چی آماده کنم ... 

گفت تو نون با آب برا من بیاری بسع الان حرفش عوض کرده 

و راستش چون بهم گفته دوستم نداری دیگه دلم باهاش صاف نیست 

من ازش هم معذرت خواهی کردم بابت دعوا ولی آقا تشریف برد خوابید می‌خوام فردا برم خونه مامانم 

ولی بهش میگم ... چون مامانم غصه میخوره 

نمی‌دونم چیکار کنم 😔😔😔🖤🖤🖤

واسه اینکه حرص من در بیاره هر دفعه میگه تو روانی 

در صورتی که اگه من از نزدیک ببینید هیچ وقت به این فکر نمیکنی ... نمی‌دونم چرا با من اینجوری رفتار می‌کنه اونم اول زندگی 

عزیزم هرچقدم عصبانی باشی ولی اصلا کار درستی نیست که بزنی کسی رودرمقابل هم که جبران میشه ناراحت نباش ...

آره حساس هستم آخه بهم گفت من حسی به تو ندارم تو کسل کننده ای برای من 

حالا اونم همچین جذاب نیست نمی‌دونم چی تو‌خودش میبینه که با من اینجوری حرف میزنم 

طلاق بدترین و آخرین راهه همه چیز درست میشه به خوددت و شوهرت زمان بده

پس چیکار کنم من گریه میکنم میگه ناز ناز رو مخی 

قهر میکنم میگه فلان خب مریض که نیستم با حرفاش ناراحتم می‌کنه امشب به من گفت من از تو‌حسی نمی‌گیرم برام‌کسل کننده ای هستم از دستت از ارس آبروم با تو ام آخه مرد اینجوری حرف میزنم 

من درس میخونم رشته بیهوشی میگه تو برا خودت می‌خونی به من چه تو روانی هستی یه غذا خوب درست میکنیم من ...

اوت که گفته دوست نداره تو دعوا بوده چند روز خودت و براش بگیر اونم نه خیلی ولی رفتن به خونه ی مادرت و بزار آخرین لحظه چون اگر الان بری دیگه براش عادی میشه نزار این موضوع عادی شه

پس چیکار کنم من گریه میکنم میگه ناز ناز رو مخی قهر میکنم میگه فلان خب مریض که نیستم با حرفاش ناراحتم ...

میدونم چی میگی ولی از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن،شما تازه شش ماه از زندگیه مشترکتون میگذره نباید انقدر نا امید باشید زیادم با زبون تیکه باهم صحبت نکنید

پرسپولیسی دو آتیشه

آره حساس هستم آخه بهم گفت من حسی به تو ندارم تو کسل کننده ای برای من حالا اونم همچین جذاب نیست نمی‌د ...

کلا آدما چه مرد چه زن عصبانی میشن هرچی به ذهنشون برسه میگن دیگه

چند ساعت بعد که اوضاع آروم شد و حالش خوب شد ببین چطور میاد سمتت

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

اوت که گفته دوست نداره تو دعوا بوده چند روز خودت و براش بگیر اونم نه خیلی ولی رفتن به خونه ی مادرت و ...

دلم شکسته من طاقت ندارم تو خونه از گل. نازک تر نمیگفتن بهم

کلا آدما چه مرد چه زن عصبانی میشن هرچی به ذهنشون برسه میگن دیگهچند ساعت بعد که اوضاع آروم شد و حالش ...

نمی‌دونم من اصلا طاقت ندارم 

میخواستم برم خونه مامانم میترسم بفهمه زندگیم خوب نیست ناراحت بشه همش من ناراحت می‌کنه بعد که گریه میکنم میگه آبغوره بگیر همش

میدونم چی میگی ولی از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن،شما تازه شش ماه از زندگیه مشترکتو ...

چیکار کنم حسش به من برگرده کشته مرده من بشه ... 

بعد ولش کنم 

تصمیم گرفتم