2777
2789
عنوان

انتقال جنین

288 بازدید | 29 پست

روز یازدهمهه امروز

چند روز دگ میرم ازمایش بتا بدم برام دعا کنید حودم ک چشمم اب نمیخوره مثبت شم چند روز از روز هفتم تا امروز ک یازدهم هسنم همش درد های خفیف شکمی و کمری دارم مث دقیقا زمان قبل از پریود ک میخای پریود بشی اونطوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام حالت چطوره مامان خانوم نترس هر کی گذرش خورده به من از طرف خدا تو دلم‌افتاده که بهش بگم بارداره توهم یکی از اونایی نشده حس توی دلم از طرف خدا دروغ بشه نترس توام مامان شدی ولی یادت نره چقدر نا امیدی کردی منم عصبی کردی مثبت شدی باهات کار دارم😂

سلام حالت چطوره مامان خانوم نترس هر کی گذرش خورده به من از طرف خدا تو دلم‌افتاده که بهش بگم بارداره ...

سلام عزیز خدا از دهنت بشنوه 

چهارشنبه میرم ازمایش دعام کن

حتما بهت خبر میدم

مرسی ک این مدت انرژی مثبت دادی😻😻😍😍😍❤️❤️❤️ممنون ازت مهربون

سلام عزیز خدا از دهنت بشنوه چهارشنبه میرم ازمایش دعام کنحتما بهت خبر میدممرسی ک این مدت انرژی مثبت د ...

انشالله عزیزم حتما همینطور میشه پس کم مونده ها 😍 مهربونی از خودته عزیزم دل به دل راه داره😘

انشالله عزیزم حتما همینطور میشه پس کم مونده ها 😍 مهربونی از خودته عزیزم دل به دل راه داره😘

امروز بی بی چک زدم منفی شد 

دیدی گفتم منفی هستم😔😔

روز سیزدهم هسنم 

فردا با ج امیدی برم ازمایش بتا بدم

امروز بی بی چک زدم منفی شد دیدی گفتم منفی هستم😔😔روز سیزدهم هسنم فردا با ج امیدی برم ازمایش بتا بدم

چه کاری بود کردی آخه ؟؟ اصلا هم معتبر نیست چون هورمون بارداری دیر رشد میکنه فردا با امید برو ازمایشتو بده اصلا به بی بی ربط نداره دکترا تو مواقع ای وی اف میگن بی بی چک معتبر نیست

چه کاری بود کردی آخه ؟؟ اصلا هم معتبر نیست چون هورمون بارداری دیر رشد میکنه فردا با امید برو ازمایشت ...

اخه توی یه گروه ای وی افی عضو هسنم 

همه ی انتقالی ها حتی روز یازدهم دوازدهم بی بی زدن هاله داشت بتاشون مثبت شد 

برای من منفی شده روز ۱۳ 

بخدا منفیم میدونم 😔

چه کاری بود کردی آخه ؟؟ اصلا هم معتبر نیست چون هورمون بارداری دیر رشد میکنه فردا با امید برو ازمایشت ...

خودت تاپیک زدی ک رور ۱۳ انتقالت بی بی چکت کنفی شده 

جرا اامید الکی بمن میدی