2777
2789

بابام چندین بار بهم تهمت زد حتی وقتی ۱۲ ۱۳ساله بودم چون شالم باز شد گفت سینه هاتو برا پسرا به نمایش گذاشتی من اینقد لاغر بودم سینه هم نداشتم😅

همین ۳ ۴ روز پیش تهمت زد اخرش که کلی پیام نوشتم چندبار چنین کاری کردم‌راحت اینطوری میگی....

نوشت باشه قبول من اشتباه فهمیدم باز نوشت غلط کردین

دیگه چیزی نگفتم سرسنگین بودم تاهمین امشب

امشب خواهرم‌گفت برین بخوابین من فردا‌امتحان دارم یهو داد زد اصلا نمیخوابم خواهرمم از دادش مثل چی میترسه فورا مچاله شد زیر پتو ۱۲سالشه

الان بلند شدم برم اب بخورم دیدم به ایینه دم در ورودی یه کاغذ چسپیده تو کل ورقه معذرت خواهی نوشته بود ببخشید عشق بابا روت داد زدم دیگه تکرارش نمیکنم و فکر کنین یه ورقه کامل😐

ولی عادی به من تهمت میزنه یا پیش شوهرم میگه دختر من فقط اینه خواهرمو میگه

یا پیش شوهرم به خواهرم میگه فلانیو بزن😅که من باشم

کلا خوردم میکنه

همیشم اون بچه ارومه بودم هیچوقت نمیبخشمت اگر خدایی باشه اگر اون دنیایی باشه باید تقاص حرفاتو بدی

💍♥️

درمورد شما که نظری ندارم و کلا اصلا رفتار پدرت خوب نیست

ولی‌ مثلا مامان من همیشه میگه من ۱۰۰ تا بچه هم بیارم هیچکس برام تو نمیشی میپرسم چرا میگه چون تو تو همه روزهای سخت کنارم بودی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد شما که نظری ندارم و کلا اصلا رفتار پدرت خوب نیستولی‌ مثلا مامان من همیشه میگه من ۱۰۰ تا بچه ه ...

من دختر بزرگه بودم همه طوره هواشون رو داشتم چه مالی چه چیزایه دیگه ولی بشکنه دستم بشکنه

💍♥️

من پدرومادرم واضح منو بیشتر از برادر هام دوست دارن🤣😘

من با کلی دعا و اینا گیرشون امدم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘