2777
2789
عنوان

قضیه تتلو

178 بازدید | 8 پست

اصلا نمیتونم باور بکنم یه زمانی طرفدارش بودم هم آهنگش هم خودش ولی الان فقط اهنگاشو قبول دارم ولی خیلی مشکوکم به اعدام و زندان این مسائلش چون همیشه این آقا تو حاشیه بوده یا بحث ازدواج با دنیا یا سحر قریشی الانم میگن تو زندان زن گرفته حامله ست زنش و در آخر اعدام هم نمیشه فقط برای سرگرمی این موضوع لطفاً طرفدارانش آروم باشن جبهه نگیرن فقط نظرمو گفتم که اعدام نمیشه در حد فقط یه بازیه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه فقط در مورد تتلو بلکه راجع به هرکسی شنیده رو بشنو و بگذر تا وقتی ندیدی باور نکن

چون خیلی از فکرها گناهه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

نه فقط در مورد تتلو بلکه راجع به هرکسی شنیده رو بشنو و بگذر تا وقتی ندیدی باور نکنچون خیلی از فکرها ...

عزیزم لایوهاش بود دیگه علنا خودش حاشیه راه مینداخت من فقط گفتم اعدام نمیشه 

عزیزم لایوهاش بود دیگه علنا خودش حاشیه راه مینداخت من فقط گفتم اعدام نمیشه

ماجرای داخل زندان و میگم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز