من یه دختر احساسیام که هم رمان عاشقانه مینویسم، هم تو زمینهی روانشناسی و مشاوره عاطفی تجربه دارم اگه دلت گرفته، تو رابطههات گیجی، یا فقط یکیو میخوای که بدون قضاوت درکت کنه، من اینجام با کلی تجربه، مطالعه و کار با دخترا مثل خودمون، اینجا هستم که حال دلت بهتر شه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه جاهایی واجب نیست میشه با نوع بیان مهربونتری گفت نیازی نیست خیلی مستقیم گفت
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
رک رو با گستاخ اشتباه نگیریم.رک گو به مسائل مربوط به خودش صلدقانه و محکم پاسخ میده.مثلا قدرت نه گفتن رو به خواسته های نامطلوب داره و تو رو دربایستی گیر نمیکنه.اما اینکه در مورد بقیه اظهار نظر بی پرده و صریح بکنی گستاخیع.مثاا به کسی بگی تو چاقی یا من باهات حال نمی کنم یا ...