2777
2789
عنوان

کنکوریا میاین

167 بازدید | 32 پست

امتحان نهایی داریم و درگیر درس میگم وسط امتحانا عروسی دعوتیم یه شهر دیگه وسطش میریم برمیگردیم ایشالله فقط برای روز عروسی میخواستم بدونم شما بودین ی لباس معمولی از لباساتون رو می‌پوشیدند درستون رو میخوندین یا میرفتیم دنبال لباس عروسی اقوام درجه یک من میگم یکی از لباسایی دارم میپوشم میگن نه حتما برو دنبال لباس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهایی مثل کنکور نیست. بد بدی قابل جبران نیست. یه کفه ترازو ایندته یه کفه ترازو کلا سه چهار ساعت شادی ...

منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو باید بگیرم

نری نمیشه؟

من نمیخوام برم ولی نمیشه ی شهر دیگس فقط هم برا عروسی حالا که دارم میرم پس اونی دارم میپوشم دنبال لباس نرم حالا یکم اینور ار اون ور تر تموم میشه منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو بگیرم

اصلا نمیرفتم:/ مسخره بازیا چیه وسط نهایی اونم امسااال

حالا که باید رفت 

]منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو باید بگیرم