2821
2789
عنوان

کنکوریا میاین

167 بازدید | 32 پست

امتحان نهایی داریم و درگیر درس میگم وسط امتحانا عروسی دعوتیم یه شهر دیگه وسطش میریم برمیگردیم ایشالله فقط برای روز عروسی میخواستم بدونم شما بودین ی لباس معمولی از لباساتون رو می‌پوشیدند درستون رو میخوندین یا میرفتیم دنبال لباس عروسی اقوام درجه یک من میگم یکی از لباسایی دارم میپوشم میگن نه حتما برو دنبال لباس

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نهایی مثل کنکور نیست. بد بدی قابل جبران نیست. یه کفه ترازو ایندته یه کفه ترازو کلا سه چهار ساعت شادی ...

منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو باید بگیرم

نری نمیشه؟

من نمیخوام برم ولی نمیشه ی شهر دیگس فقط هم برا عروسی حالا که دارم میرم پس اونی دارم میپوشم دنبال لباس نرم حالا یکم اینور ار اون ور تر تموم میشه منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو بگیرم

اصلا نمیرفتم:/ مسخره بازیا چیه وسط نهایی اونم امسااال

حالا که باید رفت 

]منم میگم برا ۲ ساعت همونی دارم میپوشم دنبال لباس نمیرم اون پس فردا میره دنبال کار خودش من میمونم و این همه درس موقع گرفتاری آدم تنهاس موقع کارنامه چون میخواستم لباس قشنگتره برا مراسم بپوشم کلی وقت خودمو باید بگیرم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز