2777
2789

کلا هرچی قشنگه بنظرت توش یا روشو سبزه بکار 

شرکت در داوری مسابقه بزرگ خنداننده شو
به  "استندآپ شرکت کننده شماره 5357" رأی بده تا جزء ۱۰۰ نفر برتر بشه

لینک دانلود برنامه:

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال تخم شربتی ریختم تو اب بعد که لعابدار شد روی دامن عروسکی که زیرش پنبه بود بادست تخم شربتی را صاف کرد به طوری که همه دامن پوشاند

گذاشتم تو طرف بیضی شکل وکل ظرف با پنبه وپارچه توری پوشاندم وروی انها هم تخم شربتی زدم خوشکل شد خودم که دوسش داشتم

من پارسال داخل پوست تخم مرغ یه پنبه گذاشتم بعد عدس و لوبیا ریختم گذاشتم سبز شد بعد رو تخم مرغ چشم و ابرو و دهن  کشیدم.خیلی خوشگل شد هرکی میومد خونمون خوشش میومد

امسال میخوام رو بلوط بکارم کسی کاشته تا حالا؟ 

این چیه تو همه پست هات میزاری؟؟!!!

خخخ دوستم تو این مسابقه شرکت کرده هرچی رای هاش بیشتر باشه به صدنفر نزدیک تر میشه اگ بری تو سایت خندوانه ک تو تاپیک اخرم زدم لینکشو میتونی دانلود کنی برنامشو و بعد به دوستم با کد 5357 رای بدی 

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹