2777
2789
عنوان

تب بالای 38ونیم نشونه ی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 94 پست
هشیارباش مال من شب چهاربه بعد تب کرد

بله بیدارم، نمازم بیدار میشم چک میکنم

دخترم یک هفته است آبریزش و...داره، ازدیروز باز شروع شد

خداکنه همین باشه وبیشترنشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دندون اصلا تب نداره . احتمالا یه ویروس گرفته . شما استامینوفن مرتب بده تا فردا خوب نشد ببر دکت ...

شوهرم موقع سال تحویل هم نمیزاشت ماازبیمارستان بیایم آخرش دکترخودش گفت دارو میدم ببریدش خونه اینجا بمونه میترسم ویروس وعفونت دیگه ای بگیره. میترسم تب مال دندون واین حرفاباشه آخه پام که به دکتررسید شوهرخر من بخاطریکه بستری مفت مجانی شده میگه بخوابون بچه رو خوب شه پدرمو درآورده بچه خییییلی اذیت کشید بخاطریه سرماخوردگی ساده،نمیزاشت دکتردارو بده توخونه،ازبس گفت دکتربچه‌م خوبه خوب شه دکترترسیدبچه بره خونه خوب نشه یقه‌شو بچسبه گیر کردیم مادرونوزاد😭😭😭پام رسید دکترهمدن اذیتاهست.

دخبر من اصلا با دارو هم پایین نمیاد یعنی کن تاالان سکته نکردم خیلیه فقط با سرم

خدا کمکت باشه خواهر من درجا سکته میکنم الانم کلی استرس دارم ،میدونم پام بکشه دکتروبیمارستان شوهرم بچه رو هرجورشده میخوابونه سوراخ سوراخش میکنن موقع سال تحویل منو این بچه مظلوم بخاطرسرماخوردگی وسرفه بیمارستان۲۰روز بستری بودیم 😭

اره حالا چرا انقدر نگرانی؟؟؟؟باید بری دکتربچه مریض میشه، دارو‌مصرف میکنهخوب میشهدیگه این چیزا که مشک ...

شوهرم پام برسه دکتروبیمارستان بچه رو بستری میکنه عیدموقع سال تحوْیل قبل ازچهارشنبه سوری تاچهارروز بعدعید۲۰روز بخاطرسرماخوردگی وسرفه مارو بستری کردبچه سوراخ سوراخ شد خیلی اذیت شد

خدا کمکت باشه خواهر من درجا سکته میکنم الانم کلی استرس دارم ،میدونم پام بکشه دکتروبیمارستان شوهرم بچ ...

خدا حافظ همه ی بچه ها باشه ..‌ من همیشه میگم خدایا کمکم کن صحیح و سلامت بزرگش کنم و خوب تربیتش کنم🥰

ویروس زیاد شده خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

بله بیدارم، نمازم بیدار میشم چک میکنمدخترم یک هفته است آبریزش و...داره، ازدیروز باز شروع شدخداکنه هم ...

خدا کنه. نه مال من علائم دیگه ای نداره. در روز بگم شاید یه چهاربارشاید سرفه خفیف کرده باشه فقط ،حواست باشه حتما خواهر

عزیزم ببر دکتر بهتره ولی بچه من ازهمون اول سرهرچیزی تب میکرد دندون، واکسن سرماخوردگی

بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حتی موقع سال تحویل بیمارستان بودمممم.بچه وحشت داره ازبستری شدن وبیمارستان همه جاش سوراخ سوراخ شده بود رگش پیدانمیشه  دیگه تحمل اون روزا روندارم الکی بستریش کنن،تورو خدا اگه جدیه ببرم این دکترابخاطرهمه چی بستری میکنن زود.جونمون ب لب رسید مادرفرزندی بخدا.خداکنه تبش قطع بشه ومال دندونش باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭