2777
2789
عنوان

تب بالای 38ونیم نشونه ی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 94 پست
چقدر بود تبش؟😭😭چندروز طول کشید😭😭😭؟؟؟؟؟ بالاوپایین میشد؟استامینوفن میدادین؟؟؟تورو خدا دقیق بگید؟ ...

اصلا نمیومد پایین خیلی اذیت کشید .

الانم همینه مریض شه فقط با سرم تبش قطع میشه.

صبح ببر دکتر

عزیزم دندون اصلا تب نداره . 

احتمالا یه ویروس گرفته . شما استامینوفن مرتب بده تا فردا خوب نشد ببر دکتر ، ازش بخواه دارو بده خودت مرتب تووخونه بده خوب میشه نگران نباش 

بعد بچه میبری دکتر جدا رعایت کنید داخل مطب اگه شلوغ منتطر نمونید بیاید بیرون داخل ماشین نوبتتون شد برین . اونقدر انواع اقسام ویروس ها هست بچه های کوچیک تو محیط های آلوده نبرین

مادر دو دختر زیبا 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی پسر من با هر دندونی که د آورد تب کرداولین دندونش ۳ شب تو تب میسوخت انقدر دکتر بردم هیچی هم معلو ...

تبش تا چنددرجه بود؟استامیدم بهش تبش قشنگ تا۴ساعت میادپایین الان۲۴ساعت گذشته ،مال شما چندروز تب میکرد؟تورو خدا دقیق میشه جواب بدی،🙏🙏بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حتی موقع سال تحویل بیمارستان بودمممم.بچه وحشت داره ازبستری شدن وبیمارستان همه جاش سوراخ سوراخ شده بود رگش پیدانمیشه  دیگه تحمل اون روزا روندارم الکی بستریش کنن،تورو خدا اگه جدیه ببرم این دکترابخاطرهمه چی بستری میکنن زود.نمیدونم چیکار کنم بچه‌م خیلی اذیت شده قبلا.نمیخوام تکراربشه

دندون چیه هی دندون دندون می کنی دندون مال صدسال پیشه که دکتر نبود سواد نداشتن دل خودشونو خوش میکردن ...

بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حتی موقع سال تحویل بیمارستان بودمممم.بچه وحشت داره ازبستری شدن وبیمارستان همه جاش سوراخ سوراخ شده بود رگش پیدانمیشه  دیگه تحمل اون روزا روندارم الکی بستریش کنن،تورو خدا اگه جدیه ببرم این دکترابخاطرهمه چی بستری میکنن زود،بچه‌م خییییلی خییییییلی اذیت شد یکماه قبلا‌.نمیخوام اذیت شه 😭😭

تبش تا چنددرجه بود؟استامیدم بهش تبش قشنگ تا۴ساعت میادپایین الان۲۴ساعت گذشته ،مال شما چندروز تب میکرد ...

اینو قبول دارم دکترا الکی بعضی اوقات الکی بستری میکنن 

شما هنوز زیاد تجربه نداری کم کم دستت میاد اصلا استرس نداشته باش . فقط حواست ب تب بچه باشه

فردا ببری احتمالا یه آنتی بیوتیک بده با قطره سرماخوردگی 

مادر دو دختر زیبا 💕
اصلا دندون تب نمیاره. یکم دمای بدن میره بالا همین . لباس گرم زیاد نپوشونش. جوراب . کلاه نپوشون

باشه پتو هم نندازم روش پس تاصبح؟سردش نشه؟آخه استا دادم تبش اومده پایین الان تب نداره

اصلا نمیومد پایین خیلی اذیت کشید .الانم همینه مریض شه فقط با سرم تبش قطع میشه.صبح ببر دکتر

یعنی مال شما بااستامینوفن هم نمیومد پایین؟چقدر طول کشید چندساعت وروز؟

واقعا😭😭😭

اره 

حالا چرا انقدر نگرانی؟؟؟؟

باید بری دکتر

بچه مریض میشه، دارو‌مصرف میکنه

خوب میشه

دیگه این چیزا که مشکل خاصی نیست

یکم قوی باش دختر جان

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
یعنی مال شما بااستامینوفن هم نمیومد پایین؟چقدر طول کشید چندساعت وروز؟

ن واسه دندون هر بار مریض شه تب میکنه خیلی تب های بد ...

فقط سرم ...

مد تاالان سکته نکردم خیلیه 

تبش تا چنددرجه بود؟استامیدم بهش تبش قشنگ تا۴ساعت میادپایین الان۲۴ساعت گذشته ،مال شما چندروز تب میکرد ...

پسر من خیلی داغ بود 

تبش رو اندازه نگرفتم 

اما جوری بود با استا هم پایین نمیومد 

شما حتما ببرش مطب 

بیمارستان نبر خوب 

یه دکتر کودکان خوب ببر  انشالله که زودی خوب میشن 

تب دندون پسر من ۳ شب طول کشید 

دیگه بقیه دندون ها در حد یه شب تا صبح بود 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن