در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
هکرن یکی پیام میداد عاشق کشورتم و اینا 🤣🤣 منم باهاش حرف میزدم نگو هکره بی شرف خداروشکر بهم گفتن بلاک کردم
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
من چیزی. واسه از دست دادن نداشتم جواب دادم بهم ۲ تومن داد
خب مهندس تمام اطلاعات خصوصی گالری همه چی و هک میکنن میبرن
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
به منم همینو گفت گفت دارم میام مسافرتم درباره کشورت بهم بگو و بعدش پیشنهاد ی کار مجازی داخل ی سایت د ...
خسته نباشی😑