2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سیسمونی کامل نمیدونم ولی لباس بچه نی نی شاپ کیانپارس بین ۴_۵شرقی چیزای قشنگ ونسبتا مناسب داره

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

فقط ببین عزیزم نگو مرکز شهر ارزون تر کیانپارس یا زیتونه بغضی چیزا مرکز شهر واقعا گرون تره من خیلی چیزارو دیدم 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
فقط ببین عزیزم نگو مرکز شهر ارزون تر کیانپارس یا زیتونه بغضی چیزا مرکز شهر واقعا گرون تره من خیلی چی ...

اره مثلا فروشگاه منصف رفتم تیکه های ۲۵۰۰ رو ۵۵۰۰ میداد یا بیشتر لباساش خیلی گرون بودن ادم مثلا شماره صفر و یک رو نباید زیاد گرون بخره چون کم استفاده میشن و استفاده نمیشن

من فقط لبای میخوام مثلا یکه ای چقدره.؟

راستش من برا بچه داداشم یه از این بلوزا که پایینشون زیرپوشک دکمخ میخوره خریدم فک کن ۳۰تومن این حدودا شد ولی جنسش عالیه اخه زن داداشم ازش خیلی خرید میکنه میگه مناسبن گاهی وقتاهم تخفیف  درصد بالا میزنه 

اره مثلا فروشگاه منصف رفتم تیکه های ۲۵۰۰ رو ۵۵۰۰ میداد یا بیشتر لباساش خیلی گرون بودن ادم مثلا شماره ...

اره دقیقا شماره صفر ویک زود بچه ماشالا بزرگ میشه اونا رو معموولی بگیر 

بچه ها منم کیانپارس هستم . میدونید که فیزیوتراپی خوب و تمیز تو  این اوضاع کرونا کجا هست ؟؟؟ دوستم میگه فیزیوتراپی آرنیکا خیلی تمیزه خود دکتره هم حساسه روی کرونا و کلا نظافت ... میترسم برم ولی دیگه درد گردن امونم و بریده