2777
2789
عنوان

شماهم میریدخونه باباتون

185 بازدید | 20 پست

بچه نوزادتون میخوادبخوابه رعایت نمیکنن وبلندبلند صحبت میکنن؟!

امشب انقدرحرصم گرفت که نگو شوهرم نبودمجبوربودم بخوابم خونه بابام هرچی به برادرم خواهرم میگفتن یواش حرف بزنید رعایت نمیکنن دیشبم داداشم دلسترریخته بودتوقاشق بهش بده بچم شش ماهشه انگارنه انگارمن مادرشم هرکاری دوس دارن میکنن احساس میکنم بهم بی احترامی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همچین مواقعی سعی کن بچه ات رپ به سر و صدا تو خواب عادتش بدی. 

چون همیشه موقعیت جوری نیست که سکوت باشه و بچه راحت بخوابه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چی بگم البته خونه مادر من آرومه ولی مادربزرگم چنان صداش بلنده که نگو من چیزی نمیگفتم ولی مادرم تذکر میداد بعد هم خب خود بچه هم بالاخره بیدار میشه خواب بقیه رو به هم می‌ریزه این به اون در اما در مورد برادرت اگر برادر من بود زنده نبود 

چی بگم البته خونه مادر من آرومه ولی مادربزرگم چنان صداش بلنده که نگو من چیزی نمیگفتم ولی مادرم تذکر ...

یه سری انگشتشو کرده بود تودهن بچم من گفتم چراانگشتتو میکنی دهن بچه نگام کرد گفت بچه ماهم هست