2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزي پونصد نفر زير دست اكرم واعظم قابله سقط ميكنن پرفسووووررررررر😐

ان شاالله که نی نی را  سالم بغل کنی. شما درک نمیکنی حال کسی را که بچه اش را باید بره سقط کنه، غم ازدست دادنش یک طرف، استرس سقط و کورتاژ و عوارضش و...یک طرف.درضمن  من توی بارداری زیر نظر ایشون بودم، برای همین این سوال را پرسیدم...

منم سه بار سقط كردم بنظرم همه چي به بدن ادم ربط داره نه دكتر

به نظر من همون قدر که به بدن آدم  ربط داره، به روش دکتر و داروها و روش مورد استفاده و در صورت نیاز به کورتاژ،به مهارت دکتر هم ربط داره 

چرا باید سقط‌ کنی عزیزم ؟؟ یعنی هیچ راهی نیست دیگه؟

برای سونو ان تی که رفتم، یک هفته بود قلبش ایستاده بود  

دکتر طاهریان یک هفته فرصت داده تا خودبخود دفع بشه.منم فعلاهیچ علامتی از سقط ندارم.

خیلی نگرانم  

برای سونو ان تی که رفتم، یک هفته بود قلبش ایستاده بود     دکتر طاهریان یک هفته فرصت داده ...

متاسفم 

ایشالا بارداری های بعدیت بچه صحیح و سلامت باشه 

ایشالا که با قرص دفعش کنی 

راستش دکترتون رو نمیشناسم

اگه تا هفته ۱۱ رشد کرده بعیده کارتون به کورتاژ برسه مگه اینکه دیگه واااقعا دفع نشه واسه همین‌ نگران نباشین و داروها رو مصرف کنید 

متاسفم  ایشالا بارداری های بعدیت بچه صحیح و سلامت باشه  ایشالا که با قرص دفعش کنی  ...

ممنون عزیز. من بارداری سومم هست.اولی هم توی ماه ششم، از دستم رفت.البته سزارین شدم.از بارداری دوم خدا را شکر،یه دختر 5 ساله دارم.این یکی مثل اولی شد. التماس دعا

سلام.بالاخره بعد از  11 روز منم سقط کردم.چون دکترم گفته بود باید تا حد امکان طبیعی سقط بشه، صبر کردم.روز 26 بهمن ،ساعت 5صبح با درد زیاد بیدار شدم، البته هر دو شب قبل را هم کمی درد داشتم که با خوردن مسکن قابل تحمل میشد، اما این فرق داشت، لحظه به لحظه شدیدتر میشد و مرتب قطع میشد و دوباره از نو.ساعت حدود 8 بود به بیمارستان رفتم، تا کارهای پذیرش انجام بشه، یک ساعتی طول کشید.درد ها تقریبا قطع شد ،طی معاینه گفتند که جنین از رحم خارج شده .حدود سه ساعت بعد دکتر ابتدا جنین را خارج و سپس با عمل کورتاژ بدون بیهوشی جفت را خارج کرد تا  خونریزی شدید بهبود یابد.حدود ساعت 6 وضعیتم تا حدودی نرمال شد و مرخص شدم.هفته آینده برای سونو میرم تا از دفع کامل مطمئن بشم.التماس دعا