2821
2789
هزينه ارتودنسي شما چق شد منم دندونام نياز دارن ولي هزينش ندارم بيست سالم شده حس ميكنم دگ جوابم نميده ...

یکی از اقوام ما 40 سالش بود انجام داد درست هم شد 

تو که سنی نداری نگران نباش درست میشه

فقط هزینه ش خیلی زیاده

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوفک یا یدونه چقد اذبت شد

دو تا فک.همون روزای اول تا ۴ روز اذیت بود.بعد نه دیگه اصلا.عادی شده براش کلا الان

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دو تا فک.همون روزای اول تا ۴ روز اذیت بود.بعد نه دیگه اصلا.عادی شده براش کلا الان

از ظاهرش چطور اوایلش چه حسی داشت چیکار می کردین کمتر اذیت بشه و غر نمی زد

یکی از اقوام ما 40 سالش بود انجام داد درست هم شد تو که سنی نداری نگران نباش درست میشهفقط هزینه ش خیل ...

الان هزينش چقد شده ي تيكه طلا دارم تو فكرم بفروشم دندونا رديف بالام فاصله داره ك اصلااا ديده نميشن ولي رديف پايين بين دوتا دندونام فاصله هس ك ديده ميشه مادر شوهرم ي بار بم تيكه انداخت گف مردم ميگن مامانش دندوناش درس نكرده ك حالا شوهرش واسش درس كنه 

از ظاهرش چطور اوایلش چه حسی داشت چیکار می کردین کمتر اذیت بشه و غر نمی زد

چون خودش خواسته بود نه غر نزد.یکی دوبار گفت کاش نمیکردم ولی بعد که دردش خوابید و عادت کرد خوشش میاد.چون دوندوناشو میبینه که صاف و خوشگل و ردیف میش کم کم از کارش راضیه و خوشحاله.

دوسه ماهه که دکتر کش مخصوص داده و باید اونا رو همش  ببنده بین دو فکش و فقط موقع خوردن درمیاره یکم اونا اذیتش میکنه ولی کم کم به اونم عادت میکنه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان هزينش چقد شده ي تيكه طلا دارم تو فكرم بفروشم دندونا رديف بالام فاصله داره ك اصلااا ديده نميشن و ...

هزینه ها متفاوتن.شاید جایی رو پیدا کنی که خیلی هزینش پایین باشه فقط مواظب باش کارش درست باشه.

و اگه میخوای اینکارو کنی بخاطر خودت انجامش بده نه حرفای مسخره ی دیگران.حرف دیگران باد هواس گوش نده.

اینو درست کنی فردا ممکنه یه ایراد دیگه پیدا کنه ازت و هی بگه چون میدونه اعتمادبه نفست کمه و روت اثر داره حرفاش

چون خودش خواسته بود نه غر نزد.یکی دوبار گفت کاش نمیکردم ولی بعد که دردش خوابید و عادت کرد خوشش میاد. ...

برامنم داده از اون کشا وقتی اذیت میشد کاری بود که دردشو کمتر بکنه

برامنم داده از اون کشا وقتی اذیت میشد کاری بود که دردشو کمتر بکنه

نه اخه اونقدر زیاد نبود درداش.گاها یه استامینوفن میدادم بهش.

مالرشما دردش خیلی زیاده؟

هزینه ها متفاوتن.شاید جایی رو پیدا کنی که خیلی هزینش پایین باشه فقط مواظب باش کارش درست باشه.و اگه م ...

فداتشم عزيزم

واقعا دندون خيلي تاثير زيادي تو اعتماد ب نفس داره منم هميشه مسواك ميزنم خداروشكر دندون پوسيده يا خراب ندارم فقط همين فاصله واسم شده ي درد بزرگ

هزینه ها متفاوتن.شاید جایی رو پیدا کنی که خیلی هزینش پایین باشه فقط مواظب باش کارش درست باشه.و اگه م ...

چه کاری بود بعد با این کشا مثل من نمیتونه راحت دهنشو بازکنه یا حرف بزنه اوایل کشا چقدر اذیت میشد یعنی بعد دو سه ماه هنوز به کشا عادت نکرده

فداتشم عزيزمواقعا دندون خيلي تاثير زيادي تو اعتماد ب نفس داره منم هميشه مسواك ميزنم خداروشكر دندون پ ...

اره همینطوره واقعا دندون خیلی مهمه.

حالا یکی دو جا سربزن انشالله که قیمت خوب بگن .واقعا هزینه های دندونپزشکی سر به فلک میکشه