دختررونالدو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3099 عنوان عجبااااا 145 بازدید | 11 پست درخواست تعلیقی میدی چرا حذف میشه تاپیک؟؟؟ کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره) 1404/02/21 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
homay_rahmat عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 3644 تعلیق خودخواسته نداریم کافیست از سایت خارج شوید لطفا برایم دعا کنید سپاس
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6129 تعلیق ندارن خودخواسته.تعلیقم بشید چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت و فقط کلا دسترسیتون مسدود میشه به همه چی
_دختر_شیرازی_ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 12300 شاید واست گزارش زدن ؛ اونا هم تاپیک حذف کردن بجای تعلیق ❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7790 عشقم بازم شرمنده تروخدا ببخشید که ناراحتت کردم🥲❤️🩹میبوسم روی ماهت رو عزیزدلم😘❤️ولی اگر اون بچه نوجوان بشه سن مادر و پدرت زیاده و اون بچه خیلی گناه داره لطفا بهش فکر کن🥺💔اگر کمکی چیزی خواستی بهم بگو قشنگم🦋🤍
negaro عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1555 تاپیکاتو خوندم ایشالا یه خواهر برادر خوب نصیبت بشه از تنهایی دربیای 💙💔🌷 با افتخار شیرازیم:)
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7790 تاپیکاتو خوندم ایشالا یه خواهر برادر خوب نصیبت بشه از تنهایی دربیای 💙💔🌷 سن مادرش خیلی زیاده همینطور پدرش مادرش ۵۵ سالشهاجر بچه بزرگ شه بره مدرسه خیلی خجالت میکشه خیلییییفکر کن به جای مادر مادربژرگ دارهخیلی خودخواهیه
negaro عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1555 سن مادرش خیلی زیاده همینطور پدرش مادرش ۵۵ سالشهاجر بچه بزرگ شه بره مدرسه خیلی خجالت میکشه خیلییییفکر ... شاید واقعاً دوس داره آخه انگاری تنهاس با افتخار شیرازیم:)
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7790 شاید واقعاً دوس داره آخه انگاری تنهاس عزیزم خب دوست داشته باشهاون بچه گناه داره خیلی پدرش ۶۳ سالشههههبیا یکم واقعی تر فکر کنیم خدا بع کارش ۱۰۰ سال عمر با عزت بده ولی در بهترین حالت پدر و مادر نا ۸۰ سالگی عمر میکننخیلی بده خیلیییی
negaro عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1555 عزیزم خب دوست داشته باشهاون بچه گناه داره خیلی پدرش ۶۳ سالشههههبیا یکم واقعی تر فکر کنیم خدا بع کارش ... آره هرچی صلاحه اتفاق بیفته با افتخار شیرازیم:)
دختررونالدو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3099 عشقم بازم شرمنده تروخدا ببخشید که ناراحتت کردم🥲❤️🩹میبوسم روی ماهت رو عزیزدلم😘❤️ولی اگر اون بچه ن ... نه فدات شم از شما که ناراحت نشدم شما حقیقت رو گفتی❤️💗 اما بعضی از دوستان انگار با من دعوا داشتن و معتقدن من دروغ میگم کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)
دختررونالدو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3099 تعلیق ندارن خودخواسته.تعلیقم بشید چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت و فقط کلا دسترسیتون مسدود میشه ب ... منم میخوام همون دسترسی محدود بشه کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)