راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پسرم چند روز پیش رفته دوتا خریده، خیلی دوسشون دارم دوست دارم بیارم باخودم بخوابونم شون🥺 ولی دستشویی ...
فک کردم فقط من اینجوری ام🥴
هی به خودم میگفتم از سنت خجالت بکش
تو
با این هیکل
اردک؟
جوجه؟
بغل؟
🥴
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من کلا حیوان هایی که بال دارن خیلی دوست دارم خصوصا اونا که پرواز میکنن حالا خونه خودمون یه پرنده هست من هر وقت میرم حتما باید بغلش کنم البته اون از بس بغلش میکنم میترسه ازم🥴
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ما سه تا داشتیم تازه کوچیک هم بودن رفتم حیاط دیدم وااا رب گوجه گفتم کی ظرف رب رو شکسته بعد دیدم یکیشون رید نیم کیلو دیگه رب ب حیاط اضافه کرد تو نگو بهشون گوجه دادن همینجور حیاط رو ب کسافط کشیده بودن😅😅😅