2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اردک اگر حیات و فضای بزرگ داری بخر

اگر آپارتمان نشینید اصلا نخر، نمیتونید نگهداری کنید زودم مریض میشن تو طبیعت و آب نزن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

واای اردک فقط ی سره داره مبخوره و کثیفی میکنه  .. معده ش دکمه ای ب اسم سیری نداره😂 ولی زود بزرگ میشه 

هرچی هم بدی میخوره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسرم چند روز پیش رفته دوتا خریده، خیلی دوسشون دارم دوست دارم بیارم باخودم بخوابونم شون🥺 ولی دستشویی میکنن

خیلی هم میخورن و زود بزرگ میشن

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

پسرم چند روز پیش رفته دوتا خریده، خیلی دوسشون دارم دوست دارم بیارم باخودم بخوابونم شون🥺 ولی دستشویی ...

فک کردم فقط من اینجوری ام🥴

هی به خودم میگفتم از سنت خجالت بکش 

تو 

با این هیکل 

اردک؟

جوجه؟

بغل؟

🥴

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فک کردم فقط من اینجوری ام🥴هی به خودم میگفتم از سنت خجالت بکش تو با این هیکل اردک؟جوجه؟بغل؟🥴

آخی🤗 نه منم خیلی دوست دارم، قربون صدقه شون میرم

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

آخی🤗 نه منم خیلی دوست دارم، قربون صدقه شون میرم

من کلا حیوان هایی که بال دارن خیلی دوست دارم خصوصا اونا که پرواز میکنن حالا خونه خودمون یه پرنده هست من هر وقت میرم حتما باید بغلش کنم البته اون از بس بغلش میکنم می‌ترسه ازم🥴

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ای وای😭🤣🤣🤣🤣

ما سه تا داشتیم تازه کوچیک هم بودن رفتم حیاط دیدم وااا رب گوجه گفتم کی ظرف رب رو شکسته بعد دیدم یکیشون رید  نیم کیلو دیگه رب ب حیاط اضافه کرد تو نگو بهشون گوجه دادن همینجور حیاط رو ب کسافط کشیده بودن😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792