2777
2789
عنوان

چهار سالشه

165 بازدید | 23 پست

ولی هنوز خودش غذاشو نمیخوده خیلی سر‌ب هواست

ماشالا خیلی بازیگوشه هی میخوام خودش غذاشو بخوره ولی نمیخوره‌نمیدونم چیکار کنم

از اولشم گهگاهی قاششق بهش میدادم غذا خودش بخوره

از همون نوزادیش همش کنجکاو بود میرفتیم مهمونی شیر‌نمیخورد دمار از روزگار‌ درآورد تا الان نزدیک‌۴ سالش شده ی وقتایی‌منم بهش غذا میدم‌نمیخوره

چ شیوه ای ب کار‌بگیرم؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر زادم سن ۵ شردع کرد خودش غذا خوردن بازیگوش بود ولی چون میرفت پیش دبستانی ما بهش گفتیم بچه های دیگ خودشوت غذا میخورن توام باید خودت بخورس

شاید باورت نشه حتی تا قبل رفتنش ب اول ابجیم دسشویی میبردتش میشستتش

نمیگم بیخیال باش ولی نگرانم نباش چون یاد میگیره

ماشالله الان خیلی مسئولیت پذیرم هست تا درسشو نخونه غذاشو نخوره نمیره بازی کنه 

الان ۱۰ سالشه

شما از پوشک گرفتین؟

پسر منم ۴ سالشه

جیش رو میگه ولی پیپی رو حتما باید توی مای بیبی بکنه و چندبار ک مای بیبی نکردم توی شلوارش کرد 

یا یادش میره بگه جیش دارم و شورتش رو خیس میکنه 

هر ۵ دیقه یبارم بهش میگم جیش داری؟ بریم دستشویی ولی موقع بازی اصلا یادش نیس انگار 

نمیدونم چیکار کنم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

شما از پوشک گرفتین؟پسر منم ۴ سالشهجیش رو میگه ولی پیپی رو حتما باید توی مای بیبی بکنه و چندبار ک مای ...

آره گرفتم ولی بازم خودم باید حواسم باشه بهش

نبرمش خودش تا جیشش تو شلوارش دوسه قطره نریزه نمیگه

من‌پارسال بهار شروع کردم روشای مختلفم اجرا کردم بالاخره از پوشک‌جدا شد شکر خدا

من خواهر زادم سن ۵ شردع کرد خودش غذا خوردن بازیگوش بود ولی چون میرفت پیش دبستانی ما بهش گفتیم بچه ها ...

خداروشکر خدا نگهدارش باشه

آره گرفتم ولی بازم خودم باید حواسم باشه بهشنبرمش خودش تا جیشش تو شلوارش دوسه قطره نریزه نمیگهمن‌پارس ...

من زله شدم دیگه 

اینبار میخوام شورت آموزشی بخرم 

شما شورت آموزشی خریدین؟

یکبار مصرفن یا چندبار مصرف؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

پسر من ۹سالش هنوز من بهش غذا میدم وگرنه نمیخوره!!! کلا کم اشتهاست و اگر یک هفته غذا نخوره هیچی نمیگه ...

آدم خیلی اذیت میشه این نسل چرا اینجورین؟!شما هم ازاول قاشق دستش ندادی؟ینی اصلا هیچی نمیخوره؟

هیچی اصرار نکن. خودت بخور فقط بهش بگو بیا غذا بخوریم فلان‌چیزه نهار. بچه کوچولوها هی بازی میکنن هی چیزی میخورن. مثل آدم بزرگا نمیان سر میز قاشق چنگال دست بگیرن.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

آدم خیلی اذیت میشه این نسل چرا اینجورین؟!شما هم ازاول قاشق دستش ندادی؟ینی اصلا هیچی نمیخوره؟

اره منم اشتباه کردم از اول خودم بهش میدادم،فکر میکردم دارم بهش لطف و مهربونی میکنم ولی گویا خیانت بود!ببین من میوه هارو پوست میکندم،تکه تکه میکردم با چنگال بهش میدادم الان ۹سالش ولی نمیتونه میوه رو درسته بخوره یا مثلا قاچ هندوانه رو بلد نیست بگیره دستش و گاز بزنه یا لیمو شیرین بلد نیست آبش رو تو دهنش بگیره(باید حتما آبش رو بگیرم تو لیوان بخوره)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻