2777
2789
عنوان

کبودی پای بچه

236 بازدید | 31 پست

سلام لطفا مامانیی ک تجربه دارن جواب بدن پای بچم ساق پاش چند وقتی یبار هی کبود میشه بیشتر رو زانوش ولی امروز دیدم پشت ساق پاشه حالا کشیدگیه انگار قرمز مایل ب بنفش خیلی میترسم ندیدم ب جایی بخوره دو س ماه پیشم ازمایش خون داده توروخدا کسی تجربه داره پشت ساق پای بچش کبود بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مثلا فکر کن شلوار لی میپوشت دو زانو مینشست بعد رد چروکهای شلوارش به صورت خونمردگی رو پوستش میمون ...

عزیزم بچت چندسالش بود؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم اون موقع ۹ سالش بود

خداحفظش کنه دیگه اونجوری نشد؟؟بر بچه شماهم‌ شبیه دون دون قرمز بود؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

خداحفظش کنه دیگه اونجوری نشد؟؟بر بچه شماهم‌ شبیه دون دون قرمز بود؟

هم‌دون دون هم شکلای دیگه.

با ویتامین سی و تغذیه خوب شد

دقت کردم دیدم هرموقع چیپس و پفک و کلا چیزایی که رنگ مصنوعی دارن میخوره گاهی اینجوری میشه

الهی به امید خودت...  
هم‌دون دون هم شکلای دیگه.با ویتامین سی و تغذیه خوب شددقت کردم دیدم هرموقع چیپس و پفک و کلا چیزایی که ...

ای وای احتمالا حساسیت بوده من خیلی کم‌سعی میکنم‌بهش بدم‌چیپس وپفک...ولی کیک وشیرینی و نوشابه گاهی میخوره

شما چقدر بهش ویتامین سی میدادین؟

ای وای احتمالا حساسیت بوده من خیلی کم‌سعی میکنم‌بهش بدم‌چیپس وپفک...ولی کیک وشیرینی و نوشابه گاهی می ...

ازین قرص جوشانها مخصوص کودکان هست روزی یکی. فقط حتما مخصوص کودکان باشه. فکر کنم ۲۵۰ میلیگرمه. 

تا روزی دوتا هم مجازه اما من چون میوه و اینا هم میخورد همون یکی میدادم

الهی به امید خودت...  
ازین قرص جوشانها مخصوص کودکان هست روزی یکی. فقط حتما مخصوص کودکان باشه. فکر کنم ۲۵۰ میلیگرمه. تا روز ...

دست وپاهاشم گاهی کبود میشد خیلی کمرنگ؟

ازین قرص جوشانها مخصوص کودکان هست روزی یکی. فقط حتما مخصوص کودکان باشه. فکر کنم ۲۵۰ میلیگرمه. تا روز ...

ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم ازتون 

بجز وبتامین سی آهن هم میدادین به پس تون یانه؟

ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم ازتون بجز وبتامین سی آهن هم میدادین به پس تون یانه؟

نه من هیچ مکملی نمیدادم اتفاقا تو ازمایشش تالاسمی خفیف مینور هم داشت ولی دکتر گفت ربطی نداره

الهی به امید خودت...  
با ضربه و فشار اره حتی یه ضربه کوچیک

منم‌رفتم براش دیتامین سی گرفتم....همسرمن مخالف دکتر بردنه ...دخترمنم‌متوجه شدم مثلا جوراب شلواری تنگ پاش میکنم چند نقطه ریز رو  یه پاش دیدم...اگه زیربغلش رو بخارونه چندتا نقطه قرمز میشه