2777
2789
تورو خدا جواب منم بده دیگه هی پرسیدم بنظرت ' و ' خودش پیام میده برگرده اشتی کنه؟

خودش بر میگرده و مول قبل میشه باهاتون خیلی دوباره عاشقتون میشه حسم میگه ماه بعدی برمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی باید صبر کنی اون الان باید تنها باشه

مرسی گلم

مثلاً چ مدت؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

من شاغل میشم ؟ وارد رابطه با کسی میشم؟ از مشخصاتشم میشه بگین و اینکه چطور ادمیه؟ چیزی که فکرمو درگیر ...

@samiye3060 🥲🥲🥲🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

من شاغل میشم ؟ وارد رابطه با کسی میشم؟ از مشخصاتشم میشه بگین و اینکه چطور ادمیه؟ چیزی که فکرمو درگیر ...

ببله شاغل میشید

وارد رابطه میشید ولی الان نه زمان میبره مثلا یک یا دوماه دیگه اواخر بهار

ادم اروم و متینیه ولی بعضی وقتا عصبی میشه ولی زود عصبانیتش از بین میره عصبانیت در حد پنج دقیقه هست قدش بلنده چشم و ابرو مشکیم هست نه چیزی که تو ذهنته درست نیست

ببله شاغل میشیدوارد رابطه میشید ولی الان نه زمان میبره مثلا یک یا دوماه دیگه اواخر بهارادم اروم و مت ...

مرسی که جواب دادی❤️❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

ببله شاغل میشیدوارد رابطه میشید ولی الان نه زمان میبره مثلا یک یا دوماه دیگه اواخر بهارادم اروم و مت ...

چرا جواب منو نمیدین فقط جواب بقیه رو میدین،حتی تگتون کردم که پیامم رو ببینید

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد