بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هیچوقت ناامید نشو من دلم روشنه که زود حالت خوب میشه منم برات دعا میکنم ولی توهم قوی باش♥🙃
اسی چرا به ترتیب جواب نمیدی
گفتی همه رو میدی که
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
عزیزم هیچوقت ناامید نشو من دلم روشنه که زود حالت خوب میشه منم برات دعا میکنم ولی توهم قوی باش♥🙃
عشقم خستم ناامیدم پدرم سرطان گرفته همکاری نکرد بیماریش بدتر شد همه زحمات منو به باد داد .ازراسترس خودم مریض شدم دبگه امید ندارم میگم کاش خودم بمیرم راحت شم منکه تو این زندکی فقط زجر کشیدم به هیچ جا نرسیدم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️