2777
2789
عزیزم حست در مورد ازدواجم چیه سنتیه یا باعلاقه چجور جایی آشنا میشیم چجور شخصیتی داره ؟ بنظرت تو چه ...

عزیزم شما فکر کنم 23.22سالت باشه شما 25سالکی ازدواج میکنید یکی میاد بهتون درخاسن میده و شما هم قبول میکنین یک جورایی ازش خوشت میاد شخصیت اون طرفم خیلی خوبه منظورم اینکه اخلاقش خیلی خوبه بهتون خیانتم نمیکنه

عزیزم شما فکر کنم 23.22سالت باشه شما 25سالکی ازدواج میکنید یکی میاد بهتون درخاسن میده و شما هم قبول ...

🙏🙏🙏🙏عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما فکر کنم 23.22سالت باشه شما 25سالکی ازدواج میکنید یکی میاد بهتون درخاسن میده و شما هم قبول ...

عزیز راجب ازدواج من و اینک کی طرفم پیام میده و اینک بهم میرسیم کی همشو میگی از اولین صفحه پرسیدم چندبتر ممنونتم 

سلام حالم خرابه نگرانم .کی حالم درست میشه نگران بیماری هستم یکساله درگیریم تحت شکنجه ایم دلم میخواد ...

عزیزم هیچوقت ناامید نشو من دلم روشنه که زود حالت خوب میشه منم برات دعا میکنم ولی توهم قوی باش♥🙃

عزیزم هیچوقت ناامید نشو من دلم روشنه که زود حالت خوب میشه منم برات دعا میکنم ولی توهم قوی باش♥🙃

اسی چرا به ترتیب جواب نمیدی 

گفتی همه رو میدی که

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بله عزیزم بهت فکر میکنه احتمالشم هست برگرده

خواهرش ازم بد میگه ؟.چرا تا الان دوباره نیومده ناراحته؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

جواب منم میدین؟

سال بعد رشته تاپ قبولم؟

اونی که ذهنمه پیام میده؟ قهریم 

سنمو درست گفتی دقیق

عزیزم میشه یکم بیشتر بگی البته اگه حس میکنی 🌹🙏 مثلا تو چجور محیطی درخواست میده چجوری آشناییمون صورت میگیره ممنونم 

عشقم خستم ناامیدم پدرم سرطان گرفته همکاری نکرد بیماریش بدتر شد همه زحمات منو به باد داد .ازراسترس خودم مریض شدم دبگه امید ندارم میگم کاش خودم بمیرم راحت شم منکه تو این زندکی فقط زجر کشیدم به هیچ جا نرسیدم 

من شاغل میشم ؟ وارد رابطه با کسی میشم؟ از مشخصاتشم میشه بگین و اینکه چطور ادمیه؟ چیزی که فکرمو درگیر ...

@samiye3060  

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️