بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
من شاغل میشم ؟ وارد رابطه با کسی میشم؟ از مشخصاتشم میشه بگین و اینکه چطور ادمیه؟ چیزی که فکرمو درگیر ...
ببله شاغل میشید
وارد رابطه میشید ولی الان نه زمان میبره مثلا یک یا دوماه دیگه اواخر بهار
ادم اروم و متینیه ولی بعضی وقتا عصبی میشه ولی زود عصبانیتش از بین میره عصبانیت در حد پنج دقیقه هست قدش بلنده چشم و ابرو مشکیم هست نه چیزی که تو ذهنته درست نیست
ببله شاغل میشیدوارد رابطه میشید ولی الان نه زمان میبره مثلا یک یا دوماه دیگه اواخر بهارادم اروم و مت ...
مرسی که جواب دادی❤️❤️
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️