حالا نمیدونم بعدش چی میشه چون قرار بود بیان خاستگاریم با این وضعیت نمیدونم واقعا
ببین سعی کن متوجه بشی که ساختار ذهنی و جسمی مردا با ما زنها فرق داره اگر در رابطه ای بودی که همش تو پیگیری تو زنگ میزنی تو پیام میدی تو معذرت خواهی میکنی تو برای اون بیشتر خرید میکنی تو بهش میگی بیا بریم بیرون به من توجه کن ووووو در کل همه چیز از سمت تو بود بدون که داری راه رو اشتباهی میری ساختار مرد جوری طراحی شده که خودش باید اینکارها رو انجام بده ولی وقتی تو انجام بدی اونو تبدیل به یه زن ایرادگیر و بهونه گیر میکنی و خودت میشی مرد رابطه دقیقا خودت جاهاتون رو تغییر میدی ببین چند بار تاپیک زدی بهش زنگ بزنم بهش پیام بدم برم فلان کار رو براش بکنم!!! داری راه رو اشتباه میری آخرشم که ولت کرد میگی اون قدر نشناس بود. بزار اون زنگ بزنه گفت من زنگ میزنم دیگه ولش کن تا خودش زنگ بزنه انقدر نچسب بهش که حالش ازت بهم بخوره و محلت نده. یه دختر مستقل باش درست رو بخون هنری یاد بگیر و در کنارش اونو داشته باش نه اینکه کل روز و شبت به فکر اون باشی چرا یه ساعته زنگ نزده چرا نصف روز زنگ نزده قرار بود دو ساعت دیگه زنگ نزده من زنگ بزنم؟؟؟!!!!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.