سلام من تنبلی تخمدان داشتم ودکتر بهم دارو وامپول داد همون ماه اول که استفاده کردم ماه بعد پریودم عقب افتاد وتستم مثبت شد وازمایش خونم هم مثبت شد سینه هام درد میکرد وزیر شکمم هم درد داشت وزود گشنم میشد عدد آزمایش خونم هم ۲۰۰ بود اما ی هفته بعد این علاعم کلا از بین رفت وانگار اصلا باردار نیستم هیچ علاعمی ندارم میترسم بارداری پوچ باشه الان توی ۵ هفته ام وسونو هموز ندادم چون خیلی میترسم بگه بارداری پوچه اولین بارداریمه و۲۰ سالمه تو این پنج هفته هم تا حالا خونریزی یا لکه بینی نداشتم کسی بوده که اینو تجربه کرده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401