2821
2789
عنوان

بارداری پوچ

215 بازدید | 25 پست

سلام من تنبلی تخمدان داشتم ودکتر بهم دارو وامپول داد همون ماه اول که استفاده کردم ماه بعد پریودم عقب افتاد وتستم مثبت شد وازمایش خونم هم مثبت شد سینه هام درد میکرد وزیر شکمم هم درد داشت وزود گشنم میشد عدد آزمایش خونم هم ۲۰۰ بود اما ی هفته بعد این علاعم کلا از بین رفت وانگار اصلا باردار نیستم هیچ علاعمی ندارم میترسم بارداری پوچ باشه الان توی ۵ هفته ام وسونو هموز ندادم چون خیلی میترسم بگه بارداری پوچه اولین بارداریمه و۲۰ سالمه تو این پنج هفته هم تا حالا خونریزی یا لکه بینی نداشتم کسی بوده که اینو تجربه کرده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین توبارداری نوسان زیاد داری و حالت متغیر میشه. 

میخوای بازم بتا بده. 

برای خیال جمع بودنت برو سونوگرافی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

علائم میرن و میان

من تو ۹ هفتگی یهو چند روز تهوعم کامل قطع شد از ترس رفتم سونو قلبش مثل گنجشک میزد

روز بعدش دوباره روز از نو روزی از نو

تا ۵ ماهگی تهوع داشتم یه روز خوب دو روز بد 

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

من بارداری پوچ داشتم اولش ک بتام بالابود قرارشد پنج هفته برم براسونو کیسه زرد رعت دکتر گفت مشکوک برو بتابده دیدم بتام افت کرده گفت هفته ی بعد بیا رفتم دوباره بتادادم ک ۱بود دکتر گفتساک حاملگی هست اماکیسه زرده و جنین نیس ک بهش میگن بارداری پوچ یا مولار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
علائم میرن و میانمن تو ۹ هفتگی یهو چند روز تهوعم کامل قطع شد از ترس رفتم سونو قلبش مثل گنجشک میزدروز ...

من کلا از روزی که قطع شد علاعمم این چهار پنج روزه انگار مثل قبلم حتی ی ذره حالت تهوع هم ندارم