2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 103 پست
اره من دیدم الان دختر 13ساله دوست پسر دارن

آره همون دیگه خراب کردن جامعه رو گند زدن توش الان پسرا چرا زن نمیگیرن چون میگن دختر ریخته دیگه میرم هر روز با یکی رفیق میشم زن میخوام چیکار زیر بار مسئولیت نمیرن از وقتی دوس دختر دوس پسری کثیف اومد زندگیا خراب شد طلاق فراوان 

خدا لعنت کنه پسرایی رو که بالای 30 دارن میرن دختر 17 یا 18ساله میگیرن

من خودم درس خوندم نه شغل درست حسابی پیدا نکردم نه ازدواج کردم زمانی می گفتم بروم دانشگاه کسی عاشقم میشه نشد حتی دوست پسر نگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم درس خوندم نه شغل درست حسابی پیدا نکردم نه ازدواج کردم زمانی می گفتم بروم دانشگاه کسی عاشقم م ...

بهترین کارو تو کردی اونا چیزی جز تباهی نیست من به عشق بعد از ازدواج اعتقاد دارم خیلیا رو دیدم عاشق پیشه هم بودن اما دو ماه بعد جدا شدن چون فقط تو چت همو شناختن اصل اصل زندگیه

عزیزم اطرافیان ما خیلی بد هستن همش مادرم سرزنش میکنن ناراحت میشه

خوب سعی به حرفش اهمیت ندهی بگو ناراحت میشوم مگه میوه هست بروم از بازار بخرم چند نفر گفتن من این حرف زدم دیگه نمیگن

خوب سعی به حرفش اهمیت ندهی بگو ناراحت میشوم مگه میوه هست بروم از بازار بخرم چند نفر گفتن من این حرف ...

خواستگار داشتم یا مریض بود یابیکار دیدم مجردی هرچی باشه خونه پدر تکه نان هست

بهترین کارو تو کردی اونا چیزی جز تباهی نیست من به عشق بعد از ازدواج اعتقاد دارم خیلیا رو دیدم عاشق پ ...

من میدونم شما انقر خوشبخت می شید که حد نداره چون امان زمانی رفتین جلو 😍😍❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خواستگار داشتم یا مریض بود یابیکار دیدم مجردی هرچی باشه خونه پدر تکه نان هست

نه آبجی مجردی هم خوب نیست تا یه حدی خوبه زمانی که دور و اطرافت دوستات میبینی ازدواج کردن بچه دارن صددرصد غصه میخوری من دوس دارم زندگی خودمو داشته باشم

دخترای پانزده شونزده ساله یه وجب بچه ان ازدواج کردن نمیدونم چرا خدا به دل من نگاه نمیکنه

اره من ۳۲سالمه هیچی به هیچی 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نه آبجی مجردی هم خوب نیست تا یه حدی خوبه زمانی که دور و اطرافت دوستات میبینی ازدواج کردن بچه دارن صد ...

خوب من تلاش می کنم ولی می بینم غصه بخورم درد درمان نمی کنه از کجا معلوم دوستات خوشبخت شدن