2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 88 پست
پول جمع کن خرد خرد بگیریا طلا بگیر بعداً تبدیل به پول بکن برای جهیزیه یا هرچیاز خانواده هم کمک بگیر

الان باید بگیرم دیگه فرصتی برا خرد خرد خریدن ندارم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اگم مهمونم زیاد باشه سالی ماهی یبار از خونه مامانم میارم.جنگ نمیریم ک کارمون راه میوفته

مگه هرکی ظرف و ظروف داره میره جنگ. البته مهمون نداری برات مهم نیس خونت مهمونی بود همه چی میخریدی

همه قسطی میخرن عزیزم.چرا قسطی نمیخرید

خرجای دیگه اومده رو دستمون عزیزم مجبوریم اول خرجای اونو بدیم بعد که یکم دستمون سبک شد بخریم کم کم چون چیزی ته کارت نمی‌مونه برا خرید کالا حتی قسطیش 

همین ماه پیش همسرم دوازده میلیون من چهارده میلیون قسط وام ازدواج دادم به جز اون هم قسط تلویزیون و چندتا وام خونگی هم داشتیم و چیزای دیگه که من نمی‌دونم کلی هم خرج دوا دکتری من شد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مگه هرکی ظرف و ظروف داره میره جنگ. البته مهمون نداری برات مهم نیس خونت مهمونی بود همه چی میخریدی

چون وسواس دارم از مهمون خوشم نمیاد.بیادم از مامانم میگیرم چرا باید پولو برا ظرف و ظروف هدر بدم بجاش برا خودم خرج میکنم

خونه خریدین؟

نه عزیزم وام ازدواج رو که دیر دادن بهمون یه امتیاز خرید خونه داشتیم اونو ازمون گرفتن بعدشم که وام رسید دستمون دیگه قیمت خونه ها خیلی کشید بالا نتونستیم بخریم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الان باید بگیرم دیگه فرصتی برا خرد خرد خریدن ندارم

بنظرم جهازتو قسطی بگیر وامم نگه دار برا خرج عروسی.خیلی رسمتون بده قرار دو نفر باهم زندگی کنن پس باید نصف نصف وسایل خونشونو بخرن

نه عزیزم وام ازدواج رو که دیر دادن بهمون یه امتیاز خرید خونه داشتیم اونو ازمون گرفتن بعدشم که وام رس ...

پس چیکار کردین دستتون این همه خالیه هم مستاجری هم جهاز نداری.خب وام ازدواجتو میدادی جهاز میخریدی دیگ

پس چیکار کردین دستتون این همه خالیه هم مستاجری هم جهاز نداری.خب وام ازدواجتو میدادی جهاز میخریدی دیگ

وام ازدواج رو دادیم ماشین خریدیم 

ماشین رو داریم می فروشیم به جاش خونه می‌خریم با باقی مونده پول ماشین و همینطور طلاها و اینا ماشین ارزون تر می‌خریم 

[QUOTE=381792752]وام ازدواج رو دادیم ماشین خریدیم  ماشین رو داریم می فروشیم به جاش خونه می‌خریم با باقی مونده پ ...[/QUOTE

ببخشید یعنی تو وام ازدواج خودتم دادی برا ماشین؟مگ ماشینتون چیه شاسی بلند

وام ازدواج رو دادیم ماشین خریدیم ماشین رو داریم می فروشیم به جاش خونه می‌خریم با باقی مونده پول ماشی ...

ببخشیدا چرا این همه ب شوهر رو میدین خریدن ماشین ب عهده خودشه ن شما.شما نباید وام خودتو میدادی ب ایشون نگو ک قسطشو بابات میریزه

ببخشیدا چرا این همه ب شوهر رو میدین خریدن ماشین ب عهده خودشه ن شما.شما نباید وام خودتو میدادی ب ایشو ...

عزیزم جهیزیه من ماشینه 

بابام جای جهیزیه ماشین بهم داد که من قصد دارم بفروشم خونه بخرم باهاش 

البته مجبور بودیم وام رو بدیم ماشین چون اگه میموند تو حسابمون از ارزش می افتاد باید یه کاری باهاش میکردیم 

رو ماشین هم سیصد دویست تومن سود کردیم 

ماشین هم به اسم خودمه