zeynabyellow مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 593 عنوان چطوری به یکی درخواست دوستی بدم 96 بازدید | 7 پست سلام خانوما چطوزی توی نی نی سایت به یکی درخواست دوستی بدم بلد نیستم کجا وارد شم میشه کمکم کنین🙏🙏خیلی ممنونم من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔 ولی اینو بگم که ... من بتمنم😂😎🤞🏻 1404/02/21 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahmahs عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3412 خیلی راه دوستی درخواست و ادامه صحبت برای رسیدن به ملاکهای فردی و هماهنگی برای نقاط مثبت و خوب
zeynabyellow مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 593 بزن رو پروفایلش نوشته دعوت به دوستی بزن روی اون پروفایلشو نمیتونم پیدا کنم خواهرم دو سه روز پیش اومد نی نی سایت نمیتونم پیداش کنم من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔 ولی اینو بگم که ... من بتمنم😂😎🤞🏻
zeynabyellow مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 593 خیلی راه دوستی درخواست و ادامه صحبت برای رسیدن به ملاکهای فردی و هماهنگی برای نقاط مثبت و خوب متوجه نشدم عزیزم من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔 ولی اینو بگم که ... من بتمنم😂😎🤞🏻
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15075 بزن رو عکس پروفایلش...باز که شد گزینه درخواست دوستی روبزن
zeynabyellow مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 593 بزن رو عکس پروفایلش...باز که شد گزینه درخواست دوستی روبزن چجوری پروفایلشو پیدا کنم؟ من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔 ولی اینو بگم که ... من بتمنم😂😎🤞🏻