2777
2789
عنوان

مردم عصبانی

172 بازدید | 10 پست

برای من خیلی پیش اومده، چه اینجا و چه تو واقعیت، وقتی که یه اتفاقی میوفته که طرف مقابل خوشش نمیاد (مثلا نظر مخالف میدی، یا مثلا تصادف میکنی)، یهو مثل یه آتشفشان شروع به فوران میکنن و خشم و عصبانیتشون رو بروز میدن.

خیلی ناراحت کننده است نمیشه مثل آدم زندگی کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ادعا دارن باید به نظرات مختلف احترام گذاشت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

به بلوغ فکری ورشدشخصیتی نرسیدن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ایران اینطوره جالب اینه که همشون هم ترسو هستن پخ کنی قایم میشن

اتفاقا من برعکسش رو دیدم. خیلی راحت چاقو میکشن. من از سمت راست یه موتوری سبقت گرفتم طرف پیاده شده بود میخواست با چاقو من رو بزنه.

من برعکس فکر میکنم مردم خیلی بی عقل شدن و راحت چاقو میکشن.

اتفاقا من برعکسش رو دیدم. خیلی راحت چاقو میکشن. من از سمت راست یه موتوری سبقت گرفتم طرف پیاده شده بو ...

واقعا تازه اسلحه هم میکشن 

باید در کمال احترام راه بدی خون به پا نشه 😂😂

اتفاقا من برعکسش رو دیدم. خیلی راحت چاقو میکشن. من از سمت راست یه موتوری سبقت گرفتم طرف پیاده شده بو ...

موتوریا بعضیاشون لاتن داداش 🤣چاقو کشی نشان از ترس داره دیگه اگه نمیترسه دست خالی بیاد 

کدوم شهری؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍