2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

92 بازدید | 11 پست

سلام خانوما پسرمن دوماه ‌هشت روزشه چند وقتیه که یهو بدنشو سفت میکنه و نفسش و حبس و صورتش کبود میشه امروز سه بار پشت سرهم بود ک شک کردم به تشنج😭البته پسر من کلا اروم  و قرار نداره و انگار همش میخواد بالا بیاره و انگار که ادامس همیشه تو دهنش باشه و کلا تو خوابم همینه رفلاکس داره و کولیک بخاطر همین تا الان شک نکرده بودم😭کسی هست تجربه ای داشته باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

چندباره اینجورمیشه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندباره اینجورمیشه

در طول روز  حداقل یک بار اینجوری میشه دیشب بچه گریه میکرد یه دفعه ای همین حالت بهش دست داد کلا نفسش رفت تا چند ثانیه داشتم سکته میکردم

شاید بخاطر رفلاکس باشه

نمیدونم پسرم بزرگمم رفلاکس داشت نه با این شدت ولی این علائم و‌نداشت

در طول روز حداقل یک بار اینجوری میشه دیشب بچه گریه میکرد یه دفعه ای همین حالت بهش دست داد کلا نفسش ...

آخی😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

نمیدونم پسرم بزرگمم رفلاکس داشت نه با این شدت ولی این علائم و‌نداشت

من همین سایت خوندم مامانهایی گفتن که بچه رفلاکسش شدید بوده همین علائم داشته انشالله که چیزی نیست 

من همین سایت خوندم مامانهایی گفتن که بچه رفلاکسش شدید بوده همین علائم داشته انشالله که چیزی نیست

امیدوارم شایدم من زیاد بزرگش میکنم چون وقتی میزارمش تو‌کریرش و از دستش میگیرم بلندش میکنم بازم همینحوری میشه یا میزارم زمین،اگه میشه براش دعا کنید که چیزی نباشه😔🫶🏻