2777
2789
عنوان

تغییر استایل برای دانشگاه

330 بازدید | 54 پست

عاقا من بخاطر جبر محیط زندگیم از بچگی چادری بودم

امسال اومدم دانشگاهو الان ترم دوعم 

از اولش نمیخواستم چادر بذارم ولی بخاطر حرف خونوادم و اینکه یه موقع دوست و اشنا ادمو میبینن مجبور شدم چادر بذارم

الان مدتی میشه از وقتی هوا گرم شده واقعا اذیت میشم 

واقعا تبخیر میشم تا برسم به دانشگاه

نمیتونم درست جمع و جورش کنم یه موقع باد میاد من باید کلی مواظب کوله و چادر و خم نشدن پاچه ی شلوار و نچسبیدن چادر به بدن و پیدا نشدن مو باشم

یه موقع تو دست و پام میره و واقعا عصبیم میکنه

کَما اینکه نگاها بهم بده و تیکه ها زیاد

همین امروز دوستم برگشت گفت تو از چادرت استفاده ی ابزاری میکنی و خودتو در نظر استاد خوب نشون میدی همون لحظه یه پسره تو کلاس برگشت گفت از رو ظاهر هیچ وقت نباید قضاوت کنن و نیشخند زد

درحالی که من فقط جلو میشینم و جزوه برداری میکنم و گوش میدم

واقعا دارم اذیت میشه..نظر خودم یه استایل محجبه بدون چادره

میشه بدون حرفای شعارگونه بگین من باید چیکار کنم?

میترسم الان بعد دوترم بخوام بردارم بگن اره حزب بادیه و توهم توت دراومد و از این حرفا

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردار عزیزم بردار 

من تا دانشگاه چادری نبودم.  نمیدونم چی شد از سال دوم چادری شدم.  بعد یه مدت پشیمون شدم ولی به خاطر چرندیات بر نداشتم.  تا ۴۰ سالگی که بالاخره برداشتم دوباره 

اشتباه نکن دوست نداری به راحتی بردار 

به نظرم چادرو برداری حرفا بدتر میشه

خب چیکار کنم پس

به یکی از دوستام که گفتم گفت اصلا واس کسی مهم نیس تو چیکار میکنی ولی خودم اینجوری فک نمیکنم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

امروز چخبره همه واسه دانشگاه میخان استایلشونو تغییر بدن😂 خبریه ب مام بگین

من واقعا واس گرما دارم اذیت میشم

کلی راه باید از خونه تا ایستگاه و از ایستگاه تا دانشگاه و دانشکده برم قشنگ برسم دانشکده انقد رفتم شنا 

چادر جلو بسته بگیر جمع کردنش راحت تره

اتفاقا منم چادریم و همیشه جلو میشینم، دوستم برگشت گف چرا استاد به تو گیر نمیده؟ (استادمون آقا هستن)

منم برگشتم گفتم کاری نمیکنم ک گیر بده😐 اونم گف ماهم کاری نمیکنیم ولی ب ما گیر میده

فازشونو درک نکردم ولی بیخیال تو کار خودتو انجام بده

من کلا یکساله الحمدلله چادری شدم، الان نپوشم حس میکنم هچی نپوشیدم حالم بد میشه🫠

بردار عزیزم بردار من تا دانشگاه چادری نبودم. نمیدونم چی شد از سال دوم چادری شدم. بعد یه مدت پشیمون ...

میترسم تیکه زیاد بندازن بهم

نظر خودم اینه که حداقل برا امتحانات که تو تیرماهه بردارم حالا از مهر دوباره اگه خواستم بپوشم

من باشم چادر رو تا پایان این ۴ سال  توی دانشگاه برنمیدارم

بیرون عبا یا هر چی دوست دارین بپوشین ولی دانشگاهو همون جوری که از اول بودین تا آخر هم باشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چادر جلو بسته بگیر جمع کردنش راحت ترهاتفاقا منم چادریم و همیشه جلو میشینم، دوستم برگشت گف چرا استاد ...

چادرم جلو بستس ولی باد بیاد قشنگ زیر و رو میکنه

بعدم اصلا راحت نیستم تازه بعضی از اساتید نگاه بدی دارن بهم بااینکه من یه ادم مسلمونم که حتی هیچ عقیده ی سیاسی ندارم و کلا بی طرفم ولی فک میکنن من از اون مذهبیای حکومتیم

قبل از اینکه بری دانشگاه تغییر بده چند ماه قبل

دانشگاه رفتم ترم دوعم الان

من باشم چادر رو تا پایان این ۴ سال توی دانشگاه برنمیدارمبیرون عبا یا هر چی دوست دارین بپوشین ولی دا ...

چرا؟

خب چیکار کنم پسبه یکی از دوستام که گفتم گفت اصلا واس کسی مهم نیس تو چیکار میکنی ولی خودم اینجوری فک ...

ببین بهت حق میدم متفاوت بودن خیلی سخته و آزاردهنده اما باید از همون اول بدون چادر میرفتی الان تورو با چادر شناختن و اینکه انقدرهم پررو بودن که نیش و کنایه بزنن نشون میده که توجه میکنن به تغییراتت

پس اگه الان هم برداری چادرو بازهم حرف میشنوی اگه نمیخوای این اتفاق بیفته همچنان با چادر برو 

ولی خب اگه الان هم چادر رو برداری شاید درحد یکی دو ترم اذیت شی بعد همه یادشون میره (حدسم اینه)

باز ببین کدومش برات قابل تحملتره

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

ببین بهت حق میدم متفاوت بودن خیلی سخته و آزاردهنده اما باید از همون اول بدون چادر میرفتی الان تورو ب ...

نظرت چیه حداقل زمان امتحانات که تو تیرماهه با مانتو بلند برم بعدش تا مهر ببینم چی میشه؟