2777
2789
عنوان

چجوری بپیچونمش

203 بازدید | 24 پست

سلام ،توی تاپیک های قبلی ام گفتم ولی کسی جواب درست نداد توی محل کارم ی خانم سن بالا هست که گیر داده به من بهم پیام میده بهم نگاه میکنه هی میاد پیشم منم اصلا خوشم نمیاد ازش به رفیقام میگم ،میگن که ایرادی نداره هیچ کدوم راهنمایی درست نمیکنن یکی بهم بگه چیکار کنم از قبل بد تر هم شده لطفا راهنماییم کنید ،شده باشه مستقیم بهش بگم دیگه بهم پیام نده ام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واخخخ😐😂خب سرد برخورد کن جواب پیاماشم دیر دیر بده

به خدا کلا سگ محلش میکنم ی گربه میخوابه جلو مغازمون به بهونه اون هی میاد بهش غذا میریزه هی میاد چای میخواد برق میره میگه مغازه شما خنکه نمیدونم چیکار کنم دیگه

شوگر مامیه 😐😂😂 بگو از سنت خجالت بکش جای مادرمی سن ننمو داری شمارتو هم میتونی عوض کنی

ببین مغازه تقریبا روبرویی مون هست بخاطر کارمون چند بار از هم پول گرفتیم و دادیم شماره کارم هست نمیتونم عوض کنم

بگو فکر نمیکنم دلیلی داشته‌باشه انقدر صحبت کنیمیا اینکه بلاکش کن، البته اینی که من میبینم حضوری میاد ...

فقط راهش اینه ی خورده پاشو جلو تر بزاره بعد بهش بگم