2777
2789
عنوان

چ دعایی بخونم خواستگار عالی بیاد

411 بازدید | 34 پست

خانوما هر خواستگاری میاد از لحاظ مالی از ما واقعا پایین ترن 

من پدرم رئس ی ادارس چند تا خونه داریم ماشین خوب داریم باغ داریم 

بعد هر کسی میاد پدرش کارگر هست (بی احترامی نمیکنم به کارگران عزیز ولی دوست دارم پدر شوهر ایندممم پولدار باشه )

دعایی هست بخونم ؟

هر چند خیلی دعا میخونم ولی نمیشه 

خدایا مرسی ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعایی نیست 😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان و باباتون سعی کنن با آدمای هم لول تون معاشرت شون رو بیشتر کنن

خودتون در لفافه توی جمع ها بگین قصد ازدواج دارین و معیار مهم تون کفویت اقتصادیه 

در نهایت کمتر نگرانش بشین که چی میشه آخرش و سرگرم بخشای دیگه زندگی تون بشین❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

توکل ب خدا..

ازدواج قسمته اونی ک بلید به وقتش میاد توی زندگیت..

اما نماز اول وقت، نماز اول وقت، نماز اول وقت بخون و بعد نمازت سجده کن و از خدا بخواه،  صلوات برنیت مادر سادات یادت نره💜

ختم قرآن کن لطفا به نیت حضرت نرجس من شنیدم جواب میده برا این چیزا

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

توکل ب خدا..ازدواج قسمته اونی ک بلید به وقتش میاد توی زندگیت..اما نماز اول وقت، نماز اول وقت، نماز ا ...

برای موفقیت در کارهامون و رسیدن به هدف هامون چه دعاهایی خوبه در طول روز بخونیم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول