2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاید

89 بازدید | 7 پست

میخوام چله بگیرم یه چله بگید حاجت بده❤️

اگر چله ای که گفتید و رفتم و حاجتم و گرفتم نذر میکنم برای شما هم اون چله رو به نیت حاجت رواییتون به مدت ده روز برم 🤍🤍

خواهشا یه چیز خوب بگید البته خیلی وقت گیر نباشه نهایتا روزی نیم الی یکساعت خودم فقط زیارت عاشورا شنیدم و میدونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگ حاجتت برات مهمه ترک گناه کن تا حاجت بگیری و اینکه عهد ببندی هر روز تا اخر عمرت زیارت عاشورا ...

گناه خاصی ندارم که بخوام ترک کنم اینکه عهد کنم تا آخر عمر زیارت عاشورا بخونمم نمیتونم چون من از ایندهدور خبر ندارم

گناه خاصی ندارم که بخوام ترک کنم اینکه عهد کنم تا آخر عمر زیارت عاشورا بخونمم نمیتونم چون من از ایند ...

ببین خب منم گفتم اگ حاجتت خیلی برات مهمه 

اگ یه حاجتیه ک  ارزش نداره و بقول خودت نمیتونی این عهد رو ببندی ک اصلا 

ولی چرا فک میکنی هر روز زیلرت عاشورا خوندن یه تکلیف میشه برات و سخت میشه ؟؟

منم اول این فکر رو میکردم ولی الان تا چشمم رو باز میکنم صبح زیارت عاشورامو میخونم نمیدونی چ آرامشی میگیرم 

بماند ک چقدر مسیر زندگی رو هموار میکنه هر روز خوندنش

من تجربه خوومو گفتم 

من حتی اگ حاجتمم نگیرم بازم ادامه میدم چون ما بنده ها خیلی زود خدا و اهل بیت رو فراموش میکنیم ولی این عهدی ک بستم باعث میشه اگ شب گناهی کردم صبح یادم بیاد عذاب وجدان بگیرم و خیلی از مسیر منحرف نشم 

ببین خب منم گفتم اگ حاجتت خیلی برات مهمه اگ یه حاجتیه ک ارزش نداره و بقول خودت نمیتونی این عهد رو ب ...

قطعا که برام مهمه ولی من اینکه بخوام بگم هر روز تا آخر عمر صبح ها یک لیوان آب میخورم هم ممکنه نتونم اجرا کنم چون ما از فردامون خبر نداریم اومدیم و یه روز انقدر کار سرم ریخته بود وقتش نبود همین نهایت چهل روز به چهل روز تمدید کنم عهدم و  

قطعا که برام مهمه ولی من اینکه بخوام بگم هر روز تا آخر عمر صبح ها یک لیوان آب میخورم هم ممکنه نتونم ...

خب شما بگو تا جایی ک بتونم 

ببیتید برا منم پیش اومده اوایل ک بادم بره فرداش دو تا میخوندم

ولی الان بدون زیلرت عاشورا صبح ها  فِرِش نمیشم