2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هِرا(اخیرا شنیدم معنیش یادم نیست ولی تلفظ قشنگی داره)

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

هِرا(اخیرا شنیدم معنیش یادم نیست ولی تلفظ قشنگی داره)

ایلدا تیام تیارا آنیا آینا آندیا   ایناهم همه ایرانی ان سه تای اول لری چهارمی کردی پنجمی یعنی آیینه   ششمی هم اسم تاریخیه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

الین هم ریشه ترکی داره

اسم دخترای من رومینا ومتینا هستن

جدیدن ناراحتم من نمیدونستم متینا عربیه فک میکردم ایرانیه متین ومتینا مونث هست الان انقد خود خوری میکنم من فارسم ایرانیم چرا اسم دخترم عربیه

اصن تورکی هم چرا ترکی ما ایرانی هستیم اسممونم باید ایرانی باشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

اسم دخترای من رومینا ومتینا هستنجدیدن ناراحتم من نمیدونستم متینا عربیه فک میکردم ایرانیه متین ومتینا ...

باید به دل آدم بشینه به این چیزا نیست

من اسم دخترم و پسرم دوتاش ایرانیه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

باید به دل آدم بشینه به این چیزا نیستمن اسم دخترم و پسرم دوتاش ایرانیه

به دلم که میشینه ولی چرا هست ریشه اسامیمون باید فارسی باشه

الان اعراب ببین یه اسم ایرانی میزارن رو بچه هاشون

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

به دلم که میشینه ولی چرا هست ریشه اسامیمون باید فارسی باشهالان اعراب ببین یه اسم ایرانی میزارن رو بچ ...

درستش اینه ایرانی باشه

ولی خب برای من اونقدرا اهمیت نداره 

ما یکی از اشناهامون عراق هستن و رفت و آمد داریم

اسم پسرشون آروَن

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️